POVRATAK U OSAMDESETE: "Denis i Denis" 7. marta u Beogradu (VIDEO)

Čuveni riječki bend nastupiće u "Mikser House"-u. Ograničeni broj karata po početnoj ceni od 1.300 dinara za parter i samo 100 karata u VIP zoni "Mikser House"-a po ceni od 2.600 dinara biće puštene u prodaju 20. januara

  • 1

Grupa "Denis i Denis", koja je osamdesetih godina žarila i palila jugoslovenskom muzičkom scenom, nastupiće 7. marta u Beogradu u okviru reunion turneje kako bi obeležili tri decenije od prvog nastupa koji se održao davne 1982. godine. Ovaj popularni bend sviraće u "Mikser House"-u, uz podršku sedmočlanog "lajv" benda.

Turneja grupe "denis i Denis" će trajati do kraja leta 2013. godine. Nakon toga originalna postava više neće nastupati zajedno.

Duo Marina Perazić i Davor Tolja će prvi put nastupiti zajedno posle 25 godina, uz podršku Edija Kraljića i Rubi Kolić.

Ikone jugoslovenskog popa osamdesetih "Denis i Denis" u izvornoj postavi činio je duet Tolja i Marina Perazić, a posle se priključio i Edi Kraljić. Hitovi poput "Program tvog kompjutera", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", "Čuvaj se" i "Voli me još ovu noć" su u velikoj meri obeležili zlatne godine pop kulture u SFRJ 1980-ih.

Koristeći se sintpopom, koji su prvi uveli u mejnstrim na domaćoj sceni, u kombinaciji sa Marininim seksepilnim glasom i stajlingom, postali su inspiracija mnogim bendovima.

Ograničeni broj karata po početnoj ceni od 1.300 dinara za parter i samo 100 karata u VIP zoni "Mikser House"-a po ceni od 2.600 dinara biće puštene u prodaju 20. januara. Do tada, karte se mogu rezervisati preko imejla office@mikser.rs.

 

Pogledajte spot za numeru "Soba 23"

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA