Sajentolozi naterali Kruza da se razvede od Nikol Kidman!

Lider sajentološke crkve Dejvid Miskevidž smatrao je da je Nikol sponzoruša koja juri Tomove milione, kao i da ona loše utiče na njega

  • 1

Iako je to javna tajna već godinama, napokon se pojavljuju dokazi da je sajentološka crkva, čiji je Tom Kruz odani član, uradila sve da ga natera da se razvede od Nikol Kidman, koju je lider ove crkve Dejvid Miskevidž nazivao sponzorušom koja kvari nesrećnog Tomicu!

U knjizi o uticaju sajentologije u Holivudu, dobitnik Pulicerove nagrade Lorens Rajt, između ostalog, navodi da je Miskevidž opsednut Tomom Kruzom još od kada su se upoznali sredinom osamdesetih, kao i da je bio veoma nezadovoljan kada se glumac 1999. venčao sa Nikol Kidman.

- Miskevidž je smatrao da je Nikol sponzoruša, koja juri Tomove milione, kao i da nije odani pristalica sajentologije. On je bio ubeđen u to da Kidmanova loše utiče na Kruza i njegov plan je bio da nju predstavi u najgorem svetlu, kao neku zlu osobu, i tako Toma udalji od nje - napisao je Rajt, a Miskevidžev plan je očigledno uspeo jer su se njih dvoje razveli 2001.

(Telegraf.rs / PerezHilton.com / Foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    13. januar 2013 | 18:43

    Никол баш пати за овим кепецом...заболи је рибица..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA