PRIPREME ZA ARENU: Karte za "Čorbin" koncert od 1.400 do 2.200 dinara

Gosti na nastupu "Riblje čorbe" će biti njihov producent Džon Mekoj, sastav "Kontrast" i mlada novosadska grupa "Čika Joca i Zmajevi". Bora Đorđević i drugovi u "Kombank areni" sviraju 23. marta

  • 1

Ulaznice za koncert koji će "Riblja čorba" održati 23. marta u "Kombank areni" koštaju od 1.400 do 2.200 dinara i mogu se kupiti u "Eventimu", "Tiketlajnu", kao i preko "Čorbine" zvanične grupe na Fejsbuku.

Nastupom u "Areni" jedna od najpopularnijih srpskih rok grupa kreće na veliku koncertnu turneju, u okviru koje su planirani koncerti po svim većim gradovima Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske i Slovenije, kao i nastupi po Australiji i Americi.

Bora Đorđević i ekipa će na ovoj turneji promovisati novi album "Uzbuna" i ovo će biti njihova treća svirka u "Areni" - koncerte su održali 10. marta 2007. i 31. oktobra 2009.

Gosti na koncertu će biti njihov producent Džon Mekoj, sastav "Kontrast" i mlada novosadska grupa "Čika Joca i Zmajevi".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    12. januar 2013 | 19:42

    Jel je ovo Riblja Čorba koja je izdala KOST U GRLU,POKVARENU MAŠTU i MRTVU PRIRODU? Naravno,to nije ta ČORBA. Ovo je,na žalost,grupa koja izdaje albume za PINKOV City Rebords,nastupa kao predgrupa pevačici koja je bila udata za okorelog ratnog zločinca...Jad i beda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA