ŽIRI ODLUČIO: Nevena, Mirna i Sara u superfinalu "Prvog glasa Srbije"!

Iz daljeg takmičenja eliminisani su Boris Petrović i Zoran Stanić, koji je, prema mišljenju fanova na društvenim mrežama, bio duplo bolji od Sare

  • 19

ŽENSKO FINALE! Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović su tri finalistkinje koje će se boriti u superfinalu "Prvog glasa Srbije", koje je na programu u nedelju 20. januara, tako da su "kratkih rukava" ostali Boris Petrović i Zoran Stanić.

 

Inače, odluka žirija posebno je uznemirila korisnike Tvitera i Fejsbuka, koji smatraju da je ona sporna, a mnogi se slažu da je Zoran Stanić nepravedno izbačen i da je prolazak Sare Jovanović večeras bio nezaslužen.

 

I ovu finalnu emisiju, kao i prethodnu, otvorila je zajednička numera svih pet finalista, a ovog puta oni su simbolično otpevali numere "The Final Countdown" benda "Europe" i "The Show Must Go On" grupe "Queen".

 

Devete finalne večeri takmičari su izveli po dve pesme, i to po jedan hit današnjice, ali i hit velikana.

 

Prva je nastupila Mirna Radulović, koja je otpevala pesmu "Your Body" Kristine Agilere. Vlado  je bio zadovoljan njenim nastupom, kao i Aleksandra:

 

- Odlićno si pevala, super si se snašla. Samo tako nastavi - rekla je popularna pevačica mladoj Subotičanki, dok je Mare naglasio da je bio sjajan nastup.

 

Posle Mirne, mikrofon je uzeo Boris Petrović. Simpatični pumpadžija pevao je hit "Lapsus" Saše Kovačevića, a za razliku od prethodnih emisija, kada je bio na udaru žirija, Aleksandra, Vlado i Mare ocenili su njegov nastup kao odličan.

 

Treća je zapevala Nevena Božović. Devojka iz Kosovske Mitrovice izvela je pesmu Maraje Keri "Without You". Mare  i Aleksandra bili su oduševljeni, dok je Vlado Georgiev podelio mišljenje svojih kolega.

 

- Ovo je tvoje najbolje izvođenje do sada - jasan je bio popularni pevač.

 

Posle Nevene, mikrofon u ruke uzeo je Zoran Stanić, koji je otpevao numeru "Tišina" Bajage i instruktora. Žiri je bio više nego zadovoljan nastupom mladića iz Inđije iako je pevao bolestan.

 

Prvi deo šou-programa zaključila je Sara Jovanović, koja se predstavila Madoninom pesmom "Like a Prayer". Aleksandra je bila zadovoljna njenom izvedbom, uz malu zamerku da je više obraćala pažnju na scenski nastup nego na pevanje. Istog mišljenja bili su i Mare i Vlado.

 

Posle kratke pauze usledio je drugi blok "Prvog glasa Srbije", a kao i na početku emisije, prva je pevala Mirna Radulović. Mlada Subotičanka izvela je numeru Silvane Armenulić "Cigane, sviraj, sviraj".

 

Žiri je bio zadovoljan njenim izvođenjem, s tim što su naglasili da bi trebalo da peva neku drugu vrstu muzike.

 

Po drugi put pevao je i Boris Petrović. On se izveo hit  "I Got You" (I Feel Good) Džejmsa Brauna.

 

- Posle Fila Kolinsa, ovo je tvoj najbolji nastup - rekla je ushićeno Aleksandra Radović.

 

Više nego zadovoljni pevanjem popularnog Bore bili su i Vlado i Mare.

 

Nevena Božović pevala je treća, i to najnoviji hit Emine Jahović "Da mogu".

 

Aleksandra, koja je prva ocenila njen nastup, rekla da je devojka iz Kosovske Mitrovice "pojela pesmu" u pozitvnom smislu. Neveninim scenskim nastupom posebno je bio zadovoljan Mare, koji je naglasio da joj je to nedostajalo u prošlim izvedbama. Vlado Georgiev je takođe bio oduševljen.

 

Sledeći takmičar bio je Zoran Stanić, koji je izveo hit "Locked Out Of Heaven"  Bruna Marsa. Iako je pevač bolestan, Mare je pohvalio njegov nastup.

 

- Zorane, odličan si - kratak je bio Georgiev, a Aleksandra se složila sa mišljenjem svojih kolega.

 

Regularni deo završio se nastupom Sare Jovanović, koja je pevala pesmu "Čuvaj moje srce" Aleksandre Radović.

 

- Saro, odlična si bila. Sviđa mi se tvoja interpretacija - rekao je Vlado, dok se Aleksandra nadovezala i rekla da je bila fenomenalna. Mare je takođe uputio pohvale mladoj Sari.

 

U revijalnom delu "Prvog glasa Srbije" nastupila je grupa "The Bestbeat", koja je izvela  hitove "Bitlsa" "I Wanna Hold Your Hand" i "Twist And Shout".

 

Odlukom publike, direktno u superfinale plasirale su se Mirna Radulović i Nevena Božović, tako da su u baraž otišli Sara Jovanović, Zoran Stanić i Boris Petrović.

 

Prvi u duelu zapevao je Boris Petrović, koji je izveo numeru "Povedi me u noć" benda "Generacija 5". Sledeći je nastupio Zoran Stanić, koji je otpevao pesmu "Always" grupe "Bon Džovi". Za kraj je pevala Sara Jovanović, i to kompoziciju "Ne voliš je znam" Marije Šerifović.

 

Posle konsultacija, žiri je izglasao da u superfinale ide Sara Jovanović.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna

    13. januar 2013 | 00:42

    Znala sam da ce žiri ostaviti Saru, još da mogu nekako da joj nameste da pobedi... devojka je simpatična ali mi na momente njeni visoki tonovi paraju bubne opne, možda tako treba ipak je A. Radović "profesorka"!!! A Zoran... "takvi nam muški glasovi nedostaju nam sceni" reče prof. A.R. i Zoran propade... Profesorku pod hitno treba popeti na rupu...

  • Најдан

    13. januar 2013 | 00:51

    Шта рећи а не запитати се у каквом то систему вредности живимо сви који Србију називамо својом домовином? Не знам постоји ли иједан човек који је вечерас гледао емисију, а да се није осетио превареним, макар и на тренутак. Какав глас и каквог момка је избацио жири, нека размишља публика, која ће и следећи пут бити навучена да троши новац на гласање, а онда бити насамарена на самом концу.

  • Др аган

    13. januar 2013 | 01:46

    Пара врти где бургија неће. Разочарао ме је Маре.Мислио сам да је поштенији. Брука.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA