MAJA NIKOLIĆ: Želim da kupim Kosovo!

- Da mogu, ja bih jednom jakom i velikom investicijom otkupila Kosovo od zlotvora. I da se ja pitam, mi nikada ne bismo ni ušli u Evropsku uniju ako je uslov Kosovo - rekla je estradna umetnica

  • 16

MAJA ĆE NAS SVE SPASITI! Pevačica Maja Nikolić ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izjavama, a poslednja u nizu je ta da će kupiti Kosovo, piše dnevni list "Alo". Naime, u emisiji "Ekskluziv" pevačica je rekla da radi u jednom ruskom timu, sa kojim pregovara o ozbiljnim temama za poboljšanje naše zemlje.

- Da mogu, ja bih jednom jakom i velikom investicijom otkupila Kosovo od zlotvora. I da se ja pitam, mi nikada ne bismo ni ušli u Evropsku uniju ako je uslov Kosovo. Trenutno u ruskom timu pregovaramo o 12 vozova koji će biti dati Srbiji. Svima je poznato da ja mogu da radim kao marketing menadžer svake kompanije, ne postoji nijedna tajna u marketingu koja mi je strana - rekla je pevačica za "Ekskluziv".

(I. D. / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jecka

    12. januar 2013 | 23:37

    Mukica...

  • Pera Vracar

    13. januar 2013 | 00:33

    Sreco, mnogo si ti glupa za to, gledaj svoja posla, ne ide to tako..

  • dodje maca na vratanca

    13. januar 2013 | 10:25

    Ahhhh kakav idiot,ali mene vise plase ovi MINUSI na komentarima o doticnoj personi.Dragi SNS-ci pa vi ste stvarno najgori talog ove drzave,a i stidim se sto zivim u zemlju gde ste vi na vlasti.Zbog vas takvih se i pojavljuju osobe kao sto je ova i njoj slicni......sramota i cemer!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA