Humanitarni koncert u Sava Centru

Nataša Bekvalac, Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Kaliopi, Neda Ukraden, Merima Njegomir, Aleksandra Radović pesmom pomažu hendiepiranom Dejanu Kovačeviću

  • 0

Brojne muzičke zvezde održaće večeras u Centru "Sava" veliki humanitarni koncert "Pesmom protiv predrasuda" kao podršku hendikepiranom mladiću Dejanu Kovačeviću. Na koncertu će nastupiti Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Kaliopi, Neda Ukraden, Merima Njegomir, Aleksandra Radović, Nataša Bekvalac i mnogi drugi. 

Prihod od prodatih karata namenjen je od rođenja hendikepiranom Kovačeviću čija neverovatna životna priča i snaga ne prestaju da inspirišu javnost i ljude koji ga poznaju. Humanitarni koncert odlučili su da organizuju Dejanovi prijatelji kako bi mu pomogli da prikupi sredstva za rešavanje stambenog pitanja, istovremeno želeći i da Beograđanima prenesu pozitivne poruke ovog mladog čoveka koji se herojskom snagom bori sa ogromnim poteškoća.

Dejan je rođen bez obe ruke i jedne noge, roditelji su ga napustili kad je bio beba i veći deo života proveo je u bolnicama i raznim ustanovama koje se bave rehabilitacijom ljudi sa posebnim potrebama.

 

(Tanjug/ foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA