NOVA GAJBA: Bojana i Vladimir Stojković u stanu od 140 kvadrata!

"Stan ima 140 kvadratnih metara i u toku je sređivanje. Majstori užurbano rade na uređenju prostora, a Bojana je glavni arhitekta", navodi sagovornik blizak porodici fudbalera Partizana

  • 3

Manekenka Bojana Stojković i njen suprug Vladimir spremaju se da se presele u novi stan koji su nedavno kupili u strogom centru Beograda. Naime, zvanično najboljoj kuvarici Srbije je dosadilo da živi na Dedinju, posebno iz razloga što su im prodavnice bile daleko.

- Stan ima 140 kvadratnih metara i u toku je sređivanje. Majstori užurbano rade na uređenju prostora, a Bojana je glavni arhitekta - rekao je izvor blizak porodici Stojković, koji je naglasio da porodica prvotimca Partizana ne može da dočeka da se preseli na novu adresu.

- Dedinje im nije odgovaralo jer su za svaku sitnicu morali da pale kola. Posebno su radosni što se nedaleko od zgrade nalazi pijaca, pa će Bojana u nabavku moći da ide pešice. Najviše je uzbuđena zbog uređenja kuhinje i sobe za sina Lava. Neki komadi nameštaja biće unikatni i radiće se u najboljim domaćim radionicama za izradu nameštaja - zaključio je sagovornik.

(Telegraf.rs / Kurir / foto: Scandal.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    14. januar 2013 | 18:49

    Boze,pa koga ovo interesuje?

  • русија

    16. januar 2013 | 04:08

    пуца ми за квадратуру...

  • slavko

    15. januar 2013 | 21:01

    @milos Nikad necu razumeti ljude kao sto si ti.Zasto citas a uz to i komentarises ako te ne zanima???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA