MILAN: Rada me je varala, zato sam je ostavio!

"Prevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno! Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što mogu reći da nikad nisam izdao", izjavio je Stanković, koji je nedavno raskinuo sa Radom Manojlović

  • 13

Iako se spekulisalo da su Milan Stanković i Rada Manojlović raskinuli zbog njegovog "opuštanja" sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, usledio je potpuni preokret i, po novoj verziji, Milan je navodno Radu uhvatio u prevari, i zbog toga je raskinuo sa njom!

U intervjuu za "Skandal", Stanković kaže da ga je Rada izdala, da je pomirenje nemoguće, kao i da samo jadni i izvitopereni umovi mogu da tvrde da je njihova veza bila običan marketing.

Na pitanje da li je ikada verovao da Manojlovićeva može da ga prevari, Stanković je odgovorio:

- Iskrenoj ljubavi, kakva je naša bila, potrebna je tolerancija, poverenje i prepuštanje. Ne želim previše da zalazim u detalje, ali recimo da i dalje želim da verujem da je Radmila dobra, poštena i iskrena osoba. Prevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno! Poverenje se ne stiče, poverenje se gradi. Dok je postojalo, za nas je nebo bilo granica. Kad se prokockalo, sve reči sveta nisu dovoljno moćne da ga izgrade ponovo. Izdaja je nešto što ne praštam i srećan sam što mogu reći da nikad nisam izdao.

Milan napominje da ne veruje da je moguće pomirenje sa Radom i dodaje da se ne kaje zbog petogodišnje veze sa seksepilnom pevačicom. Takođe, Stanković nije propustio priliku da prokomentariše nagađanja da je njihova veza ionako bila samo PR priča.

- Izmišljotine, spletke i glupost zaista nisu sfera mog interesovanja. To je već odraz psihičkog stanja osoba koje uopšte mogu da razmišljaju na taj način. Mada, evo prilike da odahnu! Učinio sam nešto da se osećaju bolje - zaključio je Stanković.

(Telegraf.rs / Scandal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mister

    14. januar 2013 | 13:21

    Konacno....i niste bili jedno za drugo

  • PERECA

    14. januar 2013 | 21:51

    NE GOTIVIM NI NEGA NI NU ALI DECKO JE MNOGO PAMETNIJI OD NJE...NIJE SVE NI U IZGLEDU IMA MNOGO VISE U MOZGU,ZOVITE RADU I PITAJTE JE STA MILAN IMA U GACAMA POSTO STE GA NAPLJUVALI BEZ RAZLOGA...NJEGOV ODGOVOR NA SVU PRICU SASVIM KOREKTAN...DECKO FURA SVOJ FAZON I UME DA SE NOSI SA TIM.

  • LAVINIJA

    14. januar 2013 | 15:25

    MOZDA JE ONA I MORALA NEKIMA DA PEVA U MIKROFON DA DJAVO NE BI ODNEO SALU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA