KUSTA: Moniku vodim u Andrićgrad!

- Monika Beluči na "Kustendorf" dolazi 19. januara i ostaće četiri dana. Ona će, već po tradiciji, helikopterom kojim ću ja pilotirati stići na Mokru Goru - kaže reditelj za Telegraf

  • 3

Na Mokroj Gori sutra počinje filmski festival "Kustendorf" koji će trajati do 22. januara, a u centru pažnje će biti specijalne gošće Monika Beluči i Odri Tatu. Proslavljeni reditelj Emir Kusturica za Telegraf kaže da Monika dolazi 19. januara, dok Odri u Drvengrad stiže dan ranije, 18. januara.

- Monika Beluči će u Srbiji ostati četiri dana. Nju i sve ostale goste ćemo dočekati, kako običaji nalažu, uz pogaču i so. Naravno, i ona će, već po tradiciji, helikopterom kojim ću ja pilotirati stići na Mokru Goru - priča Kusturica koji je na našu konstataciju da mu trenutno svi muškarci u Evropi zavide jer je uspeo da na svoj festival dovede dve najlepše glumice, kroz smeh odgovorio:

- Pa, neka se sami zapitaju zbog čega je to tako!

Odri Tatu na "Kustendorf" dolazi 18. januara, a iako je najavljeno da postoji mogućnost da se na Mokroj Gori pojave i nekadašnji članovi legendarnog benda "Pink Flojd" gitarista Dejvid Gilmor i bubnjar Nik Mejson, organizatori navode da poznati muzičari još nisu potvrdili svoj dolazak, kao i da je neizvesno da li će uopšte doći na festival.

Emir Kusturica napominje i da je za svoje goste pripremio i iznenađenje - obilazak Andrićgrada kod Višegrada.

Inače, ovogodišnji "Kustendorf" je izazvao ogromnu pažnju stranih medija i za festival su se, između ostalih, akreditovali i novinari kineske agencije Sinhua, magazina "Rolling Stone",  "Moviemaker" i "Variety", listova "El Pais", "Elefterotipija", "Morgenbladet", TV stanica iz Belgije, Kine, Francuske, Italije, Rusije, Hrvatske, Austrije...

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA