Roberto Kavali: Kreatori u svet mode ulaze jer su gejevi, ja sam zbog lepih žena!

Italijanski modni mag pre desetak dana počeo je da piše svoj prvi blog u kojem otvoreno priča o raznoraznim temama iz svog života, pa i svojoj devojci, švedskoj lepotici Sandri

  • 0

Roberto Kavali pokrenuo je svoj internet dnevnik, i već na početku pisanja izazvao je velike polemike u svetu modne industrije. Popularni modni kreator osvrnuo se na zanimljive detalje iz svoje plodotvorne karijere i života uopšte, a posebno je zanimljiva njegova izjava da je u svet mode ušao zbog lepih žena, dok su drugi kreatori to mahom uradili zato što su homoseksualci.

- Od danas počinjem da pišem. Trudiću se da sa vama budem manje-više svaki dan. Želeo bih da vas osvojim i zato vas molim da mi kažete šta vas zanima da čujete od mene. Ima toliko stvari iz života koje bih želeo da podelim sa vama. Toliko je toga što ne znate o meni. Nazvao bih to „Moja mala avantura“. Na primer, u svet mode sam ušao kako bih iskoristio priliku da upoznam sve te lepe žene, što je čudno, jer su sve moje kolege homoseksualci – napisao je dizajner u svom prvom javljanju.

Do sada, od Kavalija smo saznali da živi boemskim životom u Parizu.

- Živim u stančiću koji se nalazi na malenom ostrvcetu Ile de Saint Louis na Seni u samom srcu Pariza. Studio sam kupio 1975. godine i to je bila prva želja koju sam sam sebi ispunio – da nađem 600 kvadrata na petom spratu do kojeg se stiže spiralnim stepenicama bez lifta. Stanujem u najromantičnijem i najumetničkijem delu Pariza, na samom krovu grada. Leti skinem dušek s kreveta i koristim ga kako bih se sunčao na komšijskom krovu. Neverovatan osećaj! – otkrio je Roberto.

Legendarni kreator svoj životni prostor deli sa svojim psom, vučjakom po imenu Lupo.

- Postoje momenti kada se on tako zagleda u mene da pomislim da želi nešto da mi kaže. Naravno, svestan sam toga da on ne može da priča, ali mislim da pokušava da me nauči da kad volite nekoga to možete da mu pokažete i govorom očiju – raznežio se Kavali.

Umetnik koji je nedavno zagazio u osmu deceniju života ne dopušta godinama da ga spreče da ima bogat ljubavni život.

- Moja prijateljica Sandra je mlada, prelepa Šveđanka koja je ljubomornija od prosečne žene sa italijanskog juga. Ona je jedna fina osoba, prepuna strpljenja, tako da joj nekako uspeva da izađe na kraj sa mnom. Svestan sam toga da nije lako biti sa mnom, ali nije baš ni toliko teško. Jednostavno, od svega imam previše. Zaboravio sam da dodam da Sandra ima predivnu kosu, sjajnu poput svile, koja joj je rasuta po ramenima. Ono što je neuobičajeno za jednu Šveđanku, njena kosa je crna poput ebanovine, za zlatastim odsjajem. Oči njene odslikavaju boje Karipskog mora, a ta dva bisera oborila su me s nogu na prvi pogled. Pitate se kakvo telo ima? Počinje da mi se vrti u glavi, tako da ću se zaustaviti ovde. Isuviše je rizično... Neko bi mogao da mi je ukrade! Ja sam jednako ljubomoran baš kao i ona!!! – zapretio je zaljubljeni kreator.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA