TARIK: Pravo je čudo da sam preživeo nesreću!

"Neka sila me je sačuvala jer je udarac mogao biti smrtonosan, iako sam prelazio ulicu na pešačkom prelazu. Imam šrafove u nozi koji drže kost i oporavak će trajati najmanje četiri meseca", priča voditelj koga je prekjuče udario auto u Zagrebu

  • 11

Hrvatski voditelj Tarik Filipović, koga je prekjuče udario auto na pešačkom prelazu u Zagrebu, kaže za "Blic" da je umalo poginuo, kao i da će se nekoliko meseci oporavljati nakon jučerašnje operacije potkolenice.

Iako je prvobitna informacija glasila da je Tarika udario vozač koji nije mogao na vreme da zakoči zbog snega na kolovozu, Filipović tvrdi da to nije istina.

-  Verujte da sam srećan što sam živ jer su posledice mogle biti katastrofalne, a stradao sam ni kriv ni dužan! Nije padao sneg, nego je čovek jednostavno gledao u nebo i nije obraćao pažnju na druge učesnike u saobraćaju. Neka sila me je sačuvala jer je udarac mogao biti smrtonosan, iako sam najnormalnije prelazio ulicu na obeleženom mestu. Jasno je da se ne zna šta nas može zadesiti, ali ovome se nisam nadao. Bacio me je u stranu, polomio mi potkolenicu, lakše mi povredio ruku i ugruvao me - ispričao je voditelj koji se trenutno nalazi na Odeljenju traumatologije zagrebačke bolnice "Sveti duh".

- Operisan sam juče i doktori kažu da će oporavak biti dugotrajan, najmanje četiri meseca. Imam šrafove u nozi koji drže kost - zaključio je Tarik Filipović.

(Telegraf.rs / Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djidja

    18. januar 2013 | 19:29

    Ti bre nemas veze sa zivotom....Antipatican ti je zbog nacionalnosti jer si poznat da mrzis sve sto dise,a nije srpsko...Bolest ne gleda gde udara,a nije lepo radovati se tudjoj nesreci....TARIKU brz oporavak,divan je i glumac i voditelj!!!!!

  • djidja

    20. januar 2013 | 18:54

    Uopste nisam jadna,a nije ni vazno koje sam nacionalnosti.Ja sam samo jedna zena...A ko je jadan malo razmisli...

  • djidja

    21. januar 2013 | 00:41

    Uzasan je ovaj sa ovim jadnim sovinistickim komentarima,misli da je zanimljiv,a ustvari je prostacina...Tarik je divan lik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA