Hari Mata Hari: Novi album izlazi na jesen!

Pevač posle nastupa u Beogradu otkrio planove i priznao da se uželeo klupskih svirki

  • 1

Poznata grupa "Hari Mata Hari" nastupala je pre nekoliko dana u beogradskom  klubu "Kasina".  U prepunom klubu Hari Varešanović izveo je neke od svojih najvećih hitova, a kako je otkrio ekipi emisije "Ekskluziv", uvek rado peva u Beogradu jer voli našu publiku: "Nismo dugo ovako nastupali, a onda smo se prisetili te magije direktnog kontakta sa publikom. To mi je nekad bila tabu tema, mislio sam samo na velike koncerte, a onda sam se umirio i shvatio da su klupski nastupi nešto sjajno."

Varešanović je na pitanje voditeljke kako objašnjava veliki broj ženske populacije na svojim koncertima i da li sebe vidi kao velikog zavodnika, odgovorio: "Koncertna publika kod nas su uvek žene, navikli smo na to, tako da ja ništa ne umišljam."

Uz pozdrave i lepe želje fanovima, ali i sebi (rođen je 16. januara), Hari je poželeo mnogo zdravlja i dobre pesme na albumu, za koji je najavio da će izaći na jesen. 

(Anastasija Čanović / Izvor: Prva TV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA