LEPOTICA SRPSKA: Monika Beluči stigla na "Kustendorf" (FOTO)

Jedna od najlepših žena sveta je, nakon susreta sa predsednikom RS, stigla u Drvengrad. - Sve je divno, divno je biti ovde sa vama. Hvala vam na gostoprimstvu, dirnuta sam toplim dočekom. Vratiću se uskoro - poručila je Monika Beluči

  • 16

Čuvena italijanska glumica Monika Beluči, gošća ovogodišnjeg "Kustendorfa", stigla je na aerodrom u Mahovljanima kod Banjaluke, gde ju je dočekao domaćin festivala na Mokroj Gori Emir Kusturica.

Jedna od najlepših žena sveta se nakon kraćeg razgovora sa proslavljenim rediteljem uputila ka gradu, gde će je primiti predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

U i oko aerodroma pojačane su mere bezbednosti, a osim domaćina, u Banjaluci su je dočekale i brojne novinarske ekipe, "nestrpljive" da uživo vide slavnu glumicu.

Monika Beluči stigla na "Kustendorf"

Slavna filmska glumica stigla je danas popodne u Drvengrad u pratnji domaćina festivala "Kustendorf", reditelja Emira Kusturice, a dočekao ju je veliki broj novinarskih ekipa, posetilaca, učesnika i gostiju festivala.

Belučijeva se poslužila hlebom i solju, kao i rakijom, što je uobičajen način dočeka na Mećavniku. Što je zanimljivo, u skladu sa politikom festivala, nije bilo ni crvenog tepiha niti glamuroznih detalja.

- Sve je divno, divno je biti ovde sa vama - rekla je Belučijeva. Hvala vam na gostoprimstvu, dirnuta sam toplim dočekom. Vratiću se uskoro - poručila je ona.

Već od 14 sati snimatelji i fotoreporteri postavili su opremu iza konopca kojim je ograđen prostor predviđen za parkiranje automobila filmske zvezde.

Gužva ispred crkve Svetog Save počela je da se formira još ranije. Da li zbog lepog vremena, vikenda ili dolaska Belučijeve, Drvengrad je danas bio najposećeniji od početka ovogodišnjeg festivala, 16. januara.

Pored novinara, snimatelja i fotoreportera, okupio se i veliki broj građana. Svi su sa nestrpljenjem očekivali da se jedna od najlepših žena sveta pojavi, dok su se informacije o njenom sletanju u Banjaluku i odlasku iz Banjaluke u Višegrad menjale iz minuta u minut. Među novinarima često su se mogli čuti različiti podaci o vremenu stizanja.

Belučijeva je trebalo da doputuje u Drvengrad oko 14.30 sati, međutim stigla je džipom tek oko 17 sati.

Na pitanje kako joj se dopao Višegrad, Belučijeva je rekla da je tamo bila kratko, ali da je "divno mesto", i dodala da će u maju snimati film sa Kusturicom, pa će duže boraviti ovde.

- Jedva čekam da počnemo sa snimanjem filma - rekla je Monika Beluči.

Četvrti dan "Kustendorfa" protekao je, može se reći, u iščekivanju italijanske glumice.

Monika Beluči je svoju glumačku karijeru započela davne 1990. godine, kada je debitovala u italijanskom filmu "Život sa sinovima" ("Vita Coi Figli"). Igrala je u ukupno 59 naslova, od kojih su joj najupečatljivije uloge u ostvarenjima "Drakula", "Apartman", "Stradanje Hristovo", "Malena", "Pod sumnjom", "Otpozadi" i "Pakt sa vukovima".

Udata je za francuskog glumca Vinsenta Kasela, sa kojim ima dve ćerke - Devu (8) i Leoni (2).

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Borislav Zdrinja, Tanjug, AP, RTRS  / Video: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган (Добој)

    19. januar 2013 | 17:13

    Свака Вам част Предсједниче! Насам се да ће Вам се овај напаћени народ знати и хтјети одужити на изборим. Ти направи од наше државе своју државу, иако суза њу гинули моји пријатељи а не твоји.

  • Mrki

    19. januar 2013 | 15:59

    Ples vampira.

  • Stefan

    19. januar 2013 | 16:36

    Dobrodosla u Banja Luku -Republiku Srpsku ljepotico!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA