Milena Ćeranić: Rukometaši su čupali kosu na mom nastupu!

"Danci su malo preterivali u rakiji, ali kažu da su se uz moj nastup proveli i više nego dobro!'' - priča folk pevačica

  • 0

Folk pevačica Milena Ćeranić tvrdi da je rukometaška žurka Danaca i Srba u klubu "Teatro" bila za pamćenje! Posle burne proslave "zlatnih" danskih i "srebrnih" srpskih rukometaša, koja je trajala do ponedeljka ujutru, Milena sumira utiske, a uprkos činjenici da je imala čast da herojima nacije peva na uvce, zgodna pevačica nije posebno impresionirana ponašanjem pojedinih članova danskog tima.

''Čestitam našim rukometašima, vaterpolistima i Novaku Đokoviću od srca! Čestitam i Dancima, mada su neki od njih malo preterali u slavlju. Nedelja je u klubu u kojem pevam prošla odlično, pevalo se do zore! Inače, tada je u ''Teatru'' veče sportista, a ja ne pravim razliku između gostiju bilo da su to obični ljudi ili sportisti! Dala sam sve od sebe da napravim što bolji štimung, a pun klub govorio je više od reči'', kaže Milena Ćeranić za telegraf.rs.

Ipak, činjenica da Danci ipak ne razumeju srpski jezik i da im je naša muzika zvučala čudno, što zbog melosa i kako oni kažu, ''horskog pevanja'', naterali su nas da Milenu pitamo kako su Danci reagovali kada su čuli srpsku narodnu muziku uživo.

''Znam da su naši rukometaši čupali sebi kosu kada čuju određenu pesmu, što sam i sama sa bine mogla da vidim! Što se tiče Danaca, oni su bili na spratu kluba i nisam mogla da vidim kako su reagovali, ali kako sam čula posle, probali su našu rakiju i uz moj nastup proveli su se odlično. Čak i preterano odlično'' zaključila je Milena.

(Tekst i foto: Mladen Mitrić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA