MONIKA BELUČI: Glumim Srpkinju u Kustinom filmu!

- To je ljubavna priča koja se dešava usred rata. Biće veoma interesantno, videćete! Uzbuđena sam zbog ove uloge i što ću igrati na srpskom jeziku - izjavila je poznata glumica

  • 15

Prelepa glumica Monika Beluči, koja je juče stigla na Mokru Goru, gde će boraviti narednih nekoliko dana kao specijalni gost na "Kustendorfu", u intervjuu za "Blic" ispričala je da jedva čeka početak snimanje filma "Ljubav i rat" Emira Kusturice, u kojem će glumiti Srpkinju, kao i da uveliko uči srpski jezik!

- Mnogo se radujem filmu sa Emirom i jedva čekam proleće da počnemo da radimo. On će režirati, a scenario smo zajedno pisali. To je ljubavna priča koja se dešava usred rata. Biće veoma interesantno, videćete! Uzbuđena sam što ću glumiti Srpkinju i igrati na srpskom jeziku - rekla je Monika, i dodala da je prvi put u Srbiji i da joj se sviđa toplina, srdačnost i gostoprimstvo ovdašnjih ljudi.

- Moram da priznam da ne znam mnogo o Srbiji, ali uskoro dolazim ovde da snimam film sa Kusturicom, pa ćemo imati nekoliko meseci vremena da se dobro upoznamo i sprijateljimo. Radujem se tome. Drvengrad je nestvarno lepo, magično mesto i mnogo se radujem što ću ovde provesti nekoliko dana na festivalu - izjavila je italijanska glumica, koja navodi da je oduševljena jučerašnjim dočekom, kao i da se nada da uspeva u tome da ljudima uzvrati ljubav i pažnju koju joj pružaju.

Jedna od najlepših žena na svetu napominje da lako usklađuje život filmske zvezde i porodične obaveze, ali i da je potpuno posvećena svojoj deci.

- To uopšte nije teško! Sve su to različiti aspekti života. Ovo trenutno je medijski spektakl i tako je uvek kada radim neki film. Međutim, moj svakodnevni život je sasvim normalan i običan. Živim slično kao ostale supruge i majke. Trudim se da razdvojim posao i privatnost i da budem potpuno obična žena kada sam u kući sa svojom porodicom. Trudim se da budem dobra majka. To je zapravo uloga koja me najviše zanima (smeh). Imam dve ćerke i potpuno sam im posvećena. Najviše vremena posvećujem deci, a volim da idem i u bioskop. To mi je velika strast - zaključila je Monika Beluči.

(Telegraf.rs / Blic / Foto: Tanjug, Kustendorf-filmandmusicfestival.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    20. januar 2013 | 14:26

    Потурице јадан си..не разумеш уметост..то је оличење твоје некултуре и мржње..све је Србија,боље ти је да то прихватиш у глави што пре да не би оболео...

  • Bosnjak

    20. januar 2013 | 12:35

    Crkva i entitet u BIH koji sebe naziva RS finansiraju njenu glumu u tom filmu i to bi trebalo da bude odgovor Andjelini Joli na njen film o srpskim zlocincima ali s obzirom da ga rezira covjek kojeg vise niko ne zove na filmske festivale ili bolje reci hajvan Kusturica onda je jasno sta su zakuhali i jasno je sta hoce oni tim filmom ali svijet nije glup i zna koja druzina je u pitanju.Samo im jos "perhan"hvali !!! ...:-)

  • Bosnjak

    21. januar 2013 | 12:47

    Niskobudzetna glumica Monika u zadnjih par godina inace ne dobija nikakve ponude od Holivudskih rezisera i ovo ce joj dobro doci da se malo osvezi a inace je pozajmila od Andjeline koju iljadarku prosle godine. Andjelina mora da trosi negde milione jer nezna sta ce s njima a onaj film sto je snimila o srpskim zlocincima inace je za dzabe kao poklon od nje BIH.Posle njenog filma reputacija srba u svijetu je naglo opala cak im je u mnogim zemljama odbijen azil tako da ce Moniki trebat puno vise da se potrudi i to ako uopste bude prikazan taj film dalje od serbije!*...:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA