PRVI GLAS SRBIJE: Mirna Radulović u dramatičnom finalu pobedila Nevenu Božović! (FOTO)

"Stvarno sam iznenađena! Nisam očekivala pobedu. Emocije su mi još uvek uzburkane, još se nisam osvestila, ali znam da ću ovo veče pamtiti do kraja života", rekla je Mirna nakon proglašenja pobednika

  • 38

Mirna Radulović je pobednica ovogodišnjeg "Prvog glasa Srbije"! Ona je u napetoj završnici, u poslednjem duelu sa pesmom "Hero" Maraje Keri ostavila bolji utisak na žiri od Nevene Božović koja je izvela numeru "Milo moje" Bisere Veletanlić, i osvojila je nagradu u vrednosti od 100.000 evra.

Trećeplasirana je Sara Jovanović, koja je dobila najmanje glasova publike, zbog čega je direktno eliminisana iz duela.

Stvarno sam iznenađena! Nisam očekivala pobedu. Moja želja je bila da se plasiram u superfinale, i nakon plasmana sam se samo prepustila i uživala sa mojim drugaricama Nevenom i Sarom. Neverovatno je da smo Nevena i ja ponovo bile u duelu, ali mi jedna drugu nikada nismo gledale kao konkurenciju, jer smo postale prijateljice, bile smo u istoj sobi sve ovo vreme, i da je ona pobedila bila bih podjednako srećna. Emocije su mi još uvek uzburkane, još se nisam osvestila, ali znam da ću ovo veče pamtiti do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali na mom putu - izjavila je uzbuđena Mirna Radulović.

 

Prva je na scenu izašla Sara Jovanović, koja je otpevala numeru "Till The End Of Time", koju izvodi Bijonse, i dobila je pohvale članova žirija i za izvođenje i za nastup, a Mare je naglasio sjajnu koreografiju.

Nevena Božović je izvela hit "Igra bez granica" Tošeta Proeskog. Aleksandra Radović joj je poručila da je bila odlična, Vlado da je uživao, a Mare je zaključio da Neveni očigledno najbolje leže ovakve emotivne pesme.

Prvi krug je završila Mirna sjajnim izvođenjem numere "Više se ne vraćaš" Karoline Gočeve.

- Bila si predivna kao i uvek do sada - rekao je Georgiev, dok je Aleksandra Radović prokomentarisala da je Mirna pravo otkrovenje, kao i da ima snažan i zdrav vokal.

U drugom krugu Sara je pevala "Najlepše želje" benda "Zemlja gruva" i dobila ovacije publike i salvu pohvala žirija, Nevena je imala upečatljiv nastup sa numerom "Blue Jeans" Lane Del Rej, a Mirna je vrhunski izvela hit "Girl On Fire" Ališe Kiz.

U trećem krugu sve tri takmičarke su dale sve od sebe, Sara sa pesmom "Sweet Dreams", Nevena je otpevala zahtevnu numeru "Rođeni" od Kaliopi, a Mirna "The Best" Tine Tarner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    20. januar 2013 | 23:55

    Mislim da ovo nije Prvi glas ZIRIJA, nego Prvi glas SRBIJEEEE.Trebalo bi da odluci publika, a ne ziri!

  • Vucina

    21. januar 2013 | 00:09

    Potpuno zasluzeno. Sve zanrove peva fantasticno,visoke i niske tonove...jednostavno kompletan pevac. Svaka joj cast.

  • BIVŠI GLEDALAC PRVOG GLASA SRBIJE

    21. januar 2013 | 01:26

    ŽIRI, VI STE BRUKA I SRAMOTA !!! Predlažem Vam da od sledeće sezone u superfinalu ili od prvih pet kandidata, pobednika odlučuju samo glasovi gledalaca. Samo pogledajte glasanje u Vašoj anketi i sve će Vam biti jasno: Nevena 45,0 % Mirna 26,9 % Sličan odnos je i na raznim drugim sajtovima i forumima. Dajte da vidimo glasove publike, AKO SMETE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA