RADIN NOVI DEČKO: Bio u braku sa 23 godine starijom Amerikankom!

Momir Gajić kaže da se pre osam godina razveo od Marše F. Ozborn, kojoj je pomogao da preživi kancer

  • 6

Momir Gajić (34), novi dečko Rade Manojlović, bio je u braku sa Amerikankom Maršom F. Ozborn Gajić, koja ima 57 godina, prenosi beogradska štampa. Ovaj košarkaški trener se sa njom venčao pre deceniju, da bi se pre osam godina razveo.

- Tačno je da sam pre 10 godina bio oženjen. Ima već osam godina kako ta zajednica ne postoji. To je bio brak u kom sam toj osobi pomogao da preživi rak. Godinama već nisam video tu ženu - rekao je Gajić za jedan beogradski list, koji je kontaktirao i njegovu bivšu suprugu.

- Zovem se Marša F. Ozborn Gajić. Iako se Momir i ja nismo videli već nekoliko godina i više nismo zakonski venčani, on je nastavio da mi pomaže u lečenju. Omogućava mi da besplatno obavljam neophodna ispitivanja, kao i nadzor specijaliste koji prati moju bolest - rekla je gospođa Ozborn Gajić i dodala:

- Bez njegovog prijateljstva i podrške izgubila bih bitku s kancerom i ne bih danas bila ovde. Zadržala sam njegovo prezime iz zahvalnosti, jer ga cenim kao čoveka koji mi je pomogao da spasem život - zaključila je Amerikanka.

(Telegraf.rs/foto: itsmyplay.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    21. januar 2013 | 12:59

    Je l' vi nas zezate sa vestima o ovoj ženi?

  • русија

    21. januar 2013 | 23:00

    бабоје*ац

  • srki

    21. januar 2013 | 18:27

    Stvarno bre ljudi, koga zanima decko ove pevaljke i sta je on radio!?! Gde god okrenem Rada....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA