CECA: Novi album objavljujem u junu!

"Već smo skupili sve melodije, možda su još dve pesme ostale, Marina sada to preslušava i radi tekstove. Očekujem da krajem februara, početkom marta uđem u studio", rekla je Ražnatovićka

  • 1

Jedna od najpoznatijih srpskih pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, prisustvovala je 42. rođendanu poznatog kreatora Saše Vidića i tom prilikom je za emisiju "Ekskluziv" ispričala da uveliko radi na novom albumu koji bi trebalo da bude objavljen u junu.

- Već smo skupili sve melodije, možda su još dve pesme ostale, Marina sada to preslušava i radi tekstove. Očekujem da krajem februara, početkom marta uđem u studio - izjavila je Ceca, koja će novi CD najverovatnije izdati uoči koncerta koji će 28. juna, na Vidovdan, održati na Ušću.

Inače, na pitanje kako reaguje na prozivke koje Vidić upućuje na njen račun, pevačica je odgovorila:

- Vidić je jedna veoma duhovita osoba, mnogo je zanimljiviji uživo nego na društvenim mrežama. On to vrlo duhovito radi, tako da njemu čovek ne može da zabrani. 

(Anastasija Čanović / Foto: S. Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bina

    22. januar 2013 | 15:07

    Kako bi drugacije platila sudu da joj ne uzmu kucu... hmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA