AMIDŽIĆ: Voleo bih da ugostim Bijonse i Al Paćina!

"Bio sam iskren kada sam poželeo brz oporavak Ivanu Ivanoviću, u tim situacijama se zakopavaju ratne sekire", kaže poznati voditelj

  • 4

Voditelj "Pink" televizije Ognjen Amidžić je za "Hello" ispričao da je bio iskren kada je poželeo brz oporavak velikom rivalu Ivanu Ivanoviću, kao i da mu supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, ne dozvoljava da "skrene sa kursa".

Ognjen navodi da bi voleo da u svojoj emisiji ugosti Bijonse, Al Paćina i poznatog američkog voditelja Džimija Kimela.

Na pitanje ko mu je najveća konkrencija, Amidžić je odgovorio:

- Zdrava konkurencija mora da postoji. Muškarci vode glavnu reč u šou programu. Nedostaje nam ženski zabavljač, fali nam taj ugao. Kod nas se žene opredeljuju za političke emisije ili za žanr magazina. Nedostaje ženska emisija sa stavom!

Ognjen se osvrnuo i na skorašnji zdravstveni problem Ivana Ivanovića, kome je tom prilikom poželeo brz oporavak i dodaje da je njegova želja iskrena, iz sveg srca, kao i da se u takvim situacijama zakopavaju ratne sekire.

Voditelj se pohvalio i da je veoma zadovoljan bračnim životom koji bi ocenio čistom desetkom.

- Danijela mnogo više pomaže meni nego ja njoj, jer je veliki profesionalac, stroga je i ima ozbiljne kriterijume, pa mi ne da da skrenem sa kursa. Ima vrlo dobre ideje - rekao je Amidžić, koji je najavio i da će uskoro snimiti tri nove pesme, kao i nekoliko zanimljivih dueta sa poznatim ličnostima.

(Anastasija Čanović / Izvor: Hello )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA