"SULEJMAN": Snimljena 3. sezona, pogledajte prvu epizodu! (VIDEO)

Nova sezona se od oktobra prikazuje u Turskoj, a u Srbiji će i naredni serijal biti emitovan na TV "Prva"

  • 16

Iako se pričalo da je treća sezona serije "Sulejman Veličanstveni" pod velikim znakom pitanja nakon oštrih kritika turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana, ljubitelji Sulejmana, Hurem i Bali-bega mogu da odahnu, nova sezona je već snimljena i u Turskoj se prikazuje od  oktobra.

Nove epizode se mogu pronaći na Jutjubu.

Kao i prethodne dve, i naredna sezona "Sulejmana" će biti prikazana na TV "Prva", a sa ove televizije kažu da od dinamike snimanja zavisi kada će početi emitovanje novih epizoda.

Halit Ergenc, koji igra Sulejmana, u međuvremenu je odgovorio na Erdoganove kritike.

- Istorijske činjenice prikazane u seriji su tačne , ali nije akcenat na njima. Reč je o ljubavnoj priči i u tom svetlu se naš projekat mora posmatrati, a ne kao dokumentarni program. Poslednjih godina smo snimili bezbroj serija i filmova, i to je naš dopinos turskoj sadašnjosti - izjavio je Ergenc.

Pogledajte 1. epizodu treće sezone "Sulejmana Veličanstvenog":

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djidja

    25. januar 2013 | 18:40

    Pa sad je i Ivana usedelica.Po tebi zene koje gledaju ovu seriju su usedelice.Sto se mene tice varas se!Bas si jadan i mislim da si tuzan i usamljen! DRAGO MI JE STO CE BITI NASTAVKA SERIJE!!!

  • IvanaKK

    25. januar 2013 | 11:26

    Jao, najvise mi je muka od ovih koji svoju ljubav prema domovini pokazuju tako sto osudjuju nas koji gledamo ovu seriju. Em to nema veze jedno s drugim, em njihovi komentari veze sa zdravim razumom nemaju. Ratovali smo sa Turcima, pre mnooooooooogo godina i to je bilo pa proslo. Slusamo i muziku iz ex Yu drzava sa kojima smo mnogo skorije bili u ratu, pa sta sad? Nema u tome nista lose...

  • arnisa

    9. mart 2013 | 21:21

    hurem je najlepsa sultanija od sve sultanije na svijetu i iz harema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA