Bijonse američku himnu pevala na plejbek! (VIDEO)

"Svi znamo da ona zna da peva i zaista ne znamo zbog čega je odlučila da samo "otvara usta" na ranije snimljenu traku", ispričali su članovi orkestra koji su pevačicu pratili na inauguraciji američkog predsednika Baraka Obame

  • 4

BRUKA! Nakon što je Bijonse na inauguraciji Baraka Obame otpevala američku himnu, tamošnji mediji su se utrkivali u pohvalama poznate pevačice i njenog "fantastičnog nastupa", ali usledio je pravi šok kada se ispostavilo da je Bijonse pevala na plejbek!

Na prvi pogled, gledaocima je pevačica delovala veoma ubedljivo, ali crv sumnje se pojavio kada su gosti na inauguraciji koji su bili najbliže bini, primetili da se članovi orkestra američke mornarice samo pretvaraju da sviraju instrumente.

- Na ceremoniji smo sve numere izveli uživo, osim himne koju je otpevala Bijonse. Svi znamo da ona zna da peva i zaista ne znamo zbog čega je odlučila da peva na plejbek - izjavila je članica mornaričkog orkestra Kristin Duboa.

Nakon ovoga fanovi su sasuli drvlje i kamenje na Bijonse, neki su je čak uporedili sa čuvenim "otvaračima usta" iz benda "Mili Vanili", a kada je bilo jasno da je vrag odneo šalu, oglasio se i portparol orkestra, kapetan Gregori Volf, koji je nemušto objasnio da "nijedan od muzičara nije bio u poziciji da proceni da li je Bijonse pevala uživo ili na plejbek".

Pogledajte nastup Bijonse na Obaminoj inauguraciji:

(A.N./NYdailynews.com/Foto: AP)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA