SARA: Hvala Karleuši! (VIDEO)

"Ne znam šta da mislim, valjda je to kompliment, da sam joj se svidela, da je videla nešto posebno u meni, tako da mogu samo da joj se zahvalim", rekla na rođendanskoj zabavi portala Telegraf finalistkinja "Prvog glasa Srbije"

  • 13

Sara Jovanović, trećeplasirana sa nedavnog završenog drugog serijala "Prvog glasa Srbije", prisustvovala je u društvu koleginica Mirne Radulović i Nevene Božović na prvoj rođendaskoj žurki portala Telegraf.rs.

U emisiji "Ekskluziv" najatraktivnija finalistkinja popularnog muzičkog takmičenja rekla je da se zahvaljuje Jeleni Karleuši na komplimentima, koja je pre neki dan na Tviteru napisala da bi od nje napravila veliku zvezdu.

- Ne znam šta da mislim. Valjda je to kompliment, da sam joj se svidela, da je videla nešto posebno u meni, tako da mogu samo da joj se zahvalim - rekla je Sara Jovanović.

Rođendanskoj zabavi prisustvovao je i Vlado Georgiev, koji je istakao da mu je drago što je u "Prvom glasu Srbije" pobedila muzika, a pobednici ovog serijala Mirni Radulović poručio je da treba da se oproba u pop-rok žanru, a mlada Subotičanka je istakla da će prihvatiti savet popularnog muzičara.

Pogledajte prilog "Ekskluziva" sa rođendanske zabave portala Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    23. januar 2013 | 10:54

    Сара је Карлеушу пљунула код Ивановића,а сад....мала је љигава

  • Ralexic

    23. januar 2013 | 12:05

    Mene bi stid bio da me takva osoba hvali.

  • Jovana :D

    23. januar 2013 | 14:02

    Bolje bi bilo d Sara Karleusu nauci da peva :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA