VLADA STANOJEVIĆ: Severina je lepa, al' je Ceca lepša!

- Ceca će meni uvek biti na vrhu Top liste najlepših javnih ličnosti, ali izdvojio bih i Anu Nikolić, kao i Marinu Visković - rekao je za Telegraf voditelj televizije "Pink"

  • 2

Vladimir Stanojević, voditelj televizije "Pink", prokomentarisao je za Telegraf ovdašnju estradu, za koju smatra da je jedna od "najlepših". On je istakao da se pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nalazi na vrhu Top liste najlepših javnih ličnosti.

- Tvrdim da je naša estrada jedna od "najlepših", po velikom broju pevačica koje izgledaju fenomenalno. Severinina harizma je daleko iznad njenog izgleda, a ona je po meni jedna od najlepših žena na Balkanu - rekao je Stanojević za Telegraf, i dodao:

Ceca će meni uvek biti na vrhu Top liste najlepših javnih ličnosti, ali izdvojio bih i Anu Nikolić, kao i Marinu Visković, koja će pomrsiti konce mnogim pevačicama kada je izgled, stajling i seksepil u pitanju - rekao je voditelj televizije "Pink".

Podsećanja radi, spekulisalo se da između Viskovićeve i Stanojevića postoji nešto više od prijateljskog odnosa, ali je atraktivni voditelj to demantovao, rekavši da se u poslednje vreme samo intenzivnije druži sa mladom pevačicom.

- Iskreno, više preferiram crnke i brinete, ali ko normalan može da ostane ravnodušan na izgled i figuru Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac? Oduvek su me privlačile mlađe devojke, a kada je građa u pitanju, volim na devojci izražene "atribute" - bez dlake na jeziku objasnio je popularni voditelj.

(Radmila Petrović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA