Adriana Lima: Marko me osvojio ružama!

Kada sam došla kući čekalo me iznenađenje. Moj dom je od vrha do dna bio ispunjen predivnim crvenim ružama. Tu me je osvojio, kaže supruga Marka Jarića

  • 0

Jedna od najbolje plaćenih svetskih supermodela Brazilka Adriana Lima otkrila je američkim medijima kako je suprug, srpski košarkaš Marko Jarić osvojio.

- Nikad neću zaboraviti naš prvi sastanak. Kada sam došla kući čekalo me iznenađenje. Moj dom je od vrha do dna bio ispunjen predivnim crvenim ružama. Nikad nisam dobila ni od koga toliko ruža. Tu me je osvojio - izjavila je Adriana. Inače, ona se prisjetila ovog događaja u razgovoru o 30-sekundnoj reklami koju je snimila za jednu marku automobila, a koja će biti prikazna u najskupljem reklamnom televizijskom terminu, poluvremenu američkog "Super Bowla".

- Reklama zapravo i govori o tome kako svaka žena reagira kad dobije cvijeće - istakla je manekenka.

Lima je rekla da se veoma raduje ovogodišnjem Danu zaljubljenih.

- Marko i ja smo se venčali na Dan Svetog Valentina pre tri godine, pa je to za nas poseban datum. Verovatno ćemo ići na neku večeru, a posebno se radujem poklonima. Baš me zanima čime će me iznenaditi ove godine.

Koliko je Marku i Adriani stalo do ovog datuma pokazuje i ime koje su dali svojoj dvogodišnjoj ćerki Valentini.

 

(Izvor: Index.hr/ Foto: adrilimafans.blogspot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA