RASKID: Mirnu Radulović prevario dečko!

Pobednica "Prvog glasa Srbije" je uoči finala čula da je dečko vara, i sa njim je raskinula u telefonskom razgovoru neposredno nakon završetka finalne večeri

  • 8

Mirni Radulović je prisela pobeda u "Prvom glasu Srbije", i kako navodi list "Kurir", uoči finala je čula glasine da je dečko sa kojim je bila dve godine u vezi vara, i sa njim je definitivno raskinula odmah nakon proglašenja pobednika!

Iako se očekivalo da će njen dečko biti prisutan na finalnoj večeri, kada joj je podrška bila najvažnija, on se nije pojavio, a sada je otkriveno i zašto. Naime, Mirna je nekoliko dana pre finala čula tračeve o njegovoj navodnoj prevari, međutim, prema rečima njenih prijatelja, ipak je očekivala da će se on pojaviti u Beogradu i pružiti joj podršku.

Subotičanin, čiji je nadimak Lule, nije došao u studio, a Radulovićeva je dvogodišnju romansu okončala u burnom telefonskom razgovoru, nekoliko minuta nakon što je pobedila u "Prvom glasu Srbije".

- Urlala je na njega iz sveg glasa i ne postoji epitet koji mu nije prišila. I ranije je bilo trzavica, do Mirne su stizale neproverene glasine o prevarama, ali ovo je definitivno kraj - tvrdi drugarica mlade pevačice.

Ove informacije je indirektno potvrdila i Mirna, koja je kratko izjavila:

- Istina je da nemam dečka, ali ne želim da pričam o svom emotivnom životu! Sada sam fokusirana isključivo na posao.

(Telegraf.rs / Kurir / Foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CCCC

    26. januar 2013 | 13:44

    Ih covece, bas sam se potresao, mora popijem nesto za smirenje!

  • Strahinja

    26. januar 2013 | 11:24

    Kurir... sve mi je jasno

  • Nebeskisetac

    26. januar 2013 | 11:09

    E moj lule,da nije pobedila vas dvoje bi jos bili zajedno!kakva slucajnost da je prevari bas na dan njenog velikog uspeha!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA