UGOJILA SE KOD KUSTE: Monika potražila pomoć nutricioniste

Italijanska glumica posetila je ordinaciju Nikole Sorentina, koji joj je dao savet kako da ukloni kilograme koje je ova lepotica "nabacila" u Srbiji

  • 2

Italijanska lepotica Monika Beluči se nakon povratka iz Srbije, gde je bila specijalna gošća na filmskom festivalu Kustendorf, zaputila kod nutricioniste u Milanu, kako bi skinula dodatne kilograme koja je "nabacila" na Mokroj Gori. Podsećanja radi, slavna italijanska glumica je, boraveći dva dana u našoj zemlji, uživala u ovdašnjim specijalitetima.

Čim je stigla na Mokru Goru, Belučijeva je zbog tradicije pojela pogaču umočenu u so i popila ljutu rakiju, Na večeri ona je jela punjenu vešalicu, testeninu i čokoladne kolače. Osim toga, ova svetska lepotica je ta dva dana konzumirala pljeskavice, luk i ajvar, a sve je to "zalivala" crnim vinom.

Posle njene avanture u Srbiji , Monika je otišla kod nutricioniste u Milano, a foto-reporteri su je snimili kako u dugačakom crnom kaputu i sa naočarima napušta ordinaciju poznatog doktora Nikole Sorentina. Glumica mu se navodno požalila da je dobila nekoliko kilograma i da ga je pitala koju dijetu predlaže.

Inače, prsata Italijanka već godinama odlazi kod Sorentina pošto, kako on tvrdi, zna da prepiše dijetu kojim će izgubiti masnoće u struku, a da pritom ne izgubi obline. Njegov savet je bio da se zdravo hrani, puno kreće i da ne preskače doručak.

- Ne idem u teretanu jer nema ništa dosadnije od toga. Radije se obučem u crninu i tako prekrijem sve nedostatke - rekla je seksepilna glumica, majka dve kćeri, dodavši da je prava Italijanka i da uživa u testeninama koje zalije slasnim i kaloričnim umacima.

(Telegraf.rs / 24sata.hr / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    27. januar 2013 | 15:27

    Majke mi cu morat malo doc do srbije kad se tak dobro jede. A nutricionisti nek shvate da se samo jednom zivi i sta mi vrijedi da zivim 150 godina ako cu bit nesretan ishranom

  • Opserver

    27. januar 2013 | 14:23

    Žena se priprema za snimanje filma i mislim da to nema veze sa Mokrom Gorom.Trebaće se još i fizički pripremiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA