ZAPELO JOJ: Kim Kardašijan daje mužu 10 miliona dolara za razvod?

Američka startleta želi da ubrza proces razvoda kako bi mogla da se uda za sadašnjeg verenika Kanje Vesta, sa kojim čeka bebu

  • 2

Najpopularnija američka starleta Kim Kardašijan još uvek je u zakonitom braku sa košarkašem Krisom Hamfrisom, što je sprečava da se venča sa svojim sadašnjim verenikom Kanje Vestom, te je navodno ponudila pozamašnu sumu novca bivšem suprugu od čak 10 miliona dolara.

Kako američki mediji navode, poznati košarkaš odbio je ponudun jer je ogorčen zbog njene prevare i insistira na tome da se njihov brak poništi.

- Kris namerava da se oženi u crkvi i kada naiđe ona prava, želi da bude mirne savesti. On je duboko religiozan i veruje da je jedini ispravan način da se brak sa Kim poništi - rekao je izvor blizak Hamfrisu.

Sudski proces razvoda zakazan je za jun, pa je Kim navodno ponudila Krisu 10 miliona dolara kako bi se sve ranije završilo.

Podsećanja radi, rijaliti zvezda čeka bebu sa američkim reperom Kanje Vestom i nedavno je izjavila da se ne oseća slobodno zbog odlaganja razvoda.

Međutim, iz njene PR službe ove navode osporavaju kao netačne, dok strani mediji spekulišu da je starleta tražila da Kris sam plati sudske troškove razvoda.

(Telegraf.rs / Izvor: svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA