Saška Janković pevala na Beoviziji 2009. godine (VIDEO)

Bivša finalistkinja "Prvog glasa Srbije" otpevala je tada numeru "Nauči me" i zauzela je u finalnoj večeri 10. mesto

  • 4

Saška Janković, bivša finalistkinja "Prvog glasa Srbije", oprobala se 2009. godine na takmičenju "Beovizija", na kome se birao predstavnik Srbije za pesmu "Evrovizije", koja se te godine održavala u Moskvi.

Mlada pevačica otpevala je tada numeru "Nauči me" i zauzela je u finalnoj večeri 10. mesto. Pobednik "Beovizije", koja se 2009. godine održala u Centru "Sava", bio je Marko Kon sa pesmom "Cipela".

Poslušajte numeru "Nauči me" u izvođenju Saške Janković.

(Telegraf.rs / Pulsonline)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neimenovana

    27. januar 2013 | 18:49

    Pesma je dobra... Al me jako nervira što se ovakve osobe takmiče u ovim emisijama, kao i oni što su išli u muzičke škole, javno nastupaju sa svojim bendom... Ti talenti su već otkriveni, zašto ne traže prvi glas srbije koji još nisu otkriveni??? Koji nisu nastupali na beovizijama, i sa kornelijem kovacem, il ne bitno s kim... Jer to nije fer prema onima koji su do sad pevali samo u kućnoj atmosferi u krugu prijatelja al ipak imaju odličan glas... Za ovakve osobe su sunčane skale i festivali slični tome... To je moje mišljenje...

  • Maja

    27. januar 2013 | 23:18

    Saška je zaista već iskusan i afirmisan pevač.Nema gde nije nastupala, Čak je pevala i prateće vokale Željku MItroviću, Beovizija, Sunčane skale, ima nekoliko spotova, pripremljen album . Treba dati prostora mladim neotkrivenim talentima. Njoj pobeda i nije bila potrebna, samo malo promocije da pogura svoje pesme.

  • blabla

    28. januar 2013 | 13:50

    @neimenovana Potpuno se slazem, show mora da stavi u prvi plan pevace amatere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA