BEOSONG: Nata nastupa sa pesmom Željka Joksimovića?

"Nataša odavno želi da učestvuje na Evrosongu, ali godinama nije bila zadovoljna numerama koje su joj nudili razni autori. Sada su i ona i Željko uvereni u pobedu", rekao je bliski izvor

  • 1

Nataša Bekvalac nastupiće na predstojećem Beosongu sa numerom koju je za nju napisao Željko Joksimović. Kako prenosi "Kurir", ova informacija drži se u strogoj tajnosti, iako je pevačica prijavila uredno pesmu na nacionalnom takmičenju, čiji će pobednik predstavljati Srbiju na Evroviziji u Švedskoj, koja se održava od 14. do 18. maja u Malmeu.

- O saradnji između njih dvoje zna samo nekoliko ljudi. Sve se drži u velikoj tajnosti jer zvanično još nije objavljen spisak učesnika, niti autora kompozicija. Nataša odavno želi da učestvuje na Evrosongu, ali godinama nije bila zadovoljna numerama koje su joj nudili razni autori. Sada su i ona i Željko uvereni u pobedu. Ona veoma ceni Joksimovićev rad i smatra da je saradnja sa velikim evrovizijskim hitmejkerom pravi potez u njenoj karijeri i korak napred - rekao je izvor blizak Bekvalčevoj.

Naime, prvobitno je planirano da Bekvalčeva na Evrosong ode po istom sistemu kao i autor njene kompozicije prošle godine. Međutim, RTS kao organizator izbora odlučio je da predstavnika Srbije izabere na javnom konkursu. Nataša je uredno poslala pesmu do 21. januara, a sada se čeka odluka selekcione komisije kojom po nezvaničnim infor predsedava Momčilo Bajagić Bajaga.

Muzički festival biće održan 2. i 3. marta u studiju Javnog servisa. Tokom prve večeri takmičiće se 15 kompozicija, a gledaoci će SMS porukama odabrati pet finalista koji će nastupiti sutradan.

- Nemamo komentar - rekli su iz Natašinog PR tima.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailo

    28. januar 2013 | 22:43

    I ko će da snosi posledice za ovu laž? U Srbiji nijo, u EU bi Željko jedan stan kupio od ove klevete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA