TOZOVAC: Otvaram školu za mlade pevače

"Razgovarao sam sa ljudima na vlasti sa namerom da mi grad da prostor da osnujem školu za mlade talente. Mnogo je darovitih pevača, ali talenat nije dovoljan, već te mlade ljude treba brusiti kao dijamant", kaže čuveni pevač

  • 0

Predrag Živković Tozovac razmišlja da pomogne mladima i otvori muzičku školu u kojoj će podučavati talentovane amatere i tako usavršiti njihovo pevanje.

Legendarni pevač navodi da bi voleo ovu zamisao da ostvari pomoću države ili nekoga ko bi bio raspoložen da finansira ovakav projekat.

- Razgovarao sam sa ljudima na vlasti sa namerom da mi grad da prostor da osnujem školu za mlade talente. Mnogo je darovitih pevača, ali talenat nije dovoljan, već te mlade ljude treba brusiti kao dijamant. Ali ne zavisi od mene da li će to biti realizovano. Nadam se da će neko imati sluha za ovu ideju. To bi bio moj doprinos narodnoj muzici i način da pomognem mladim pevačima - rekao je Tozovac, koji je nedavno dobio nacionalnu penziju za svoj doprinos srpskom kulturnom nasleđu.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA