Severina ima novog dečka?

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je hrvatsku zvezdu u društvu prvog muškarca sa kojim se viđa nakon rastanka od biznismena Milana Popovića

  • 2

Iako je pre samo nekoliko nedelja tvrdila da je jedini muškarac u njenom životu sin Aleksandar, izgleda da se Severina Vučković brzo snašla i kad je emotivni partner u pitanju.

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je hrvatsku zvezdu u društvu prvog muškarca sa kojim se viđa nakon rastanka od biznismena Milana Popovića. Seve je praćena ceo dan nakon njene konferencije za štampu u Beogradu i ovekovečena kako u večernjim satima odlazi sama na večeru sa muškarcem srednjih godina i uživa u prijatnoj atmoferi.

Ovaj sastanak ne bi bio toliko zanimljiv da se Seve nije pri samom izlasku iz restorana zagrlila sa muškarcem koji joj je pravio društvo, a odmah nakon izliva emocija je otpratio do kola i pozdravio se još jednom sa njom. Međutim, ovaj poljubac je najviše pažnje privukao baš zbog toga što iz ugla iz kog je snimano deluje kao da se Seve ljubila filmski.

Verujemo da pevačica nije primetila kameru i da se iz tog razloga opustila i uživala u društvu novog muškarca u njenom životu, koji po slobodnoj proceni ima između 35.i 40. godina.

Ono što je sigurno je to da se Vučkovićeva tog dana nije videla sa ocem svog sina Milanom Popovićem i da je njihova situacija sada vrlo jasna.

Podsećanja radi, Popović je nedavno u jednom intervjuu rekao da da neizmerno voli Severinu, da je ona njegovo zlato i time nagovestio da će se njih dvoje pomiriti i nastaviti gde su stali.

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je listu Alo da je Seve bila na večeri sa izvesnim muškarcem, ali on tvrdi da je u pitanju samo blizak prijatelj.

- Bili smo na večeri sa Darkom Marjanovićem, Severininin starim prijateljem.On će sarađivati sa njom na koncertu u "Areni". Tu smo bili prisutni još Raka Marić i ja, a posle je došla još jedna devojka. Prisno su se pozdravili jer joj je stari prijatelj - naveo je Petrović.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA