SARA: Moj idealni frajer je Ešton Kučer! (VIDEO)

"Dečko strava izgleda, a što je najbitnije, jako je duhovit", rekla je najatraktivnija takmičarka "Prvog glasa Srbije" tokom snimanja editorijala za "Kosmopoliten"

  • 9

Sara Jovanović, najatraktivnija takmičarka "Prvog glasa Srbije", snimila je provokativni editorijal za magazin "Kosmopotilen" u kome je pokazala svoju seksi strani. U pauzi ova talentovana pevačica otkrila je ko je po njoj idealan muškarac.

- Što se tiče frajera, moj idealni tip je Ešton Kučer. Dečko strava izgleda, a što je najbitnije, jako je duhovit - rekla je Sara, koja je istakla da nema modni uzor i da voli da eksperimentiše.

Kada je reč o njenim muzičkim planovima, Jovanovićeva je navela da je veoma ambiciozna na ovom polju.

- Želim da donesem nešto novo na našoj muzičkoj sceni, mislim da ima malo r'n'b i pop muzike. Volela bih da posle "Prvog glasa Srbije" snimim album i da to bude pravo osveženje i da ljudi prepoznaju nešto originalno i kreativno u meni - zaključila je pevačica.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / video: adriamedia.tv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mike

    30. januar 2013 | 15:32

    Voleo bih da je vidim u nekoj pornjavi :D

  • mare

    30. januar 2013 | 15:05

    Glupa si ko k.

  • Mr.V.

    30. januar 2013 | 16:13

    A ona je Mila Kunis pa da se Ashton Kutcher nalozi na nju, boze ala ove danasnje devojke imaju visoko misljenje o sebi, a kako i ne bi kad im je ono govno Sex & City ispralo mozak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA