TELEGRAF SAZNAJE: Monika Beluči kupuje kuću u Srbiji!

Slavna glumica, oduševljena dočekom na "Kustendorfu", odlučila je da kupi kuću na Mokroj Gori. Ona se u maju vraća u Srbiju, gde će nekoliko meseci snimati film s Emirom Kusturicom

  • 4

Italijanska glumica Monika Beluči, tokom nedavnog boravka na "Kustendorfu", toliko je bila oduševljena gostoprimstvom i prirodom, zbog čega je, kako nezvanično saznajemo, odlučila da kupi kuću na Mokroj Gori!

Glumica koja je nekoliko puta ponovila da je Drvengrad divno, nestvarno mesto i da su ljudi fenomenalni, u maju se ponovo vraća na Mokru Goru, gde će s Emirom Kusturicom snimati film "Ljubav i rat". Budući da će u Srbiji boraviti nekoliko meseci, to je samo učvrstilo u nameri da pazari kuću u ovom kraju.

Da će se poznata glumica uskoro skućiti na Mokroj Gori za Telegraf potvrđuje i Emir Kusturica.

- Monika se raspitivala o kupovini kuće, videćemo šta se dalje dešavati s tim - kaže proslavljeni reditelj.

Podsetimo, Monika Beluči je od 19. do 23. januara bila gost na "Kustendorfu" i tada je potvrdila da će u filmu "Ljubav i rat", koji će režirati Emir Kusturica, igrati Srpkinju.

- Mnogo se radujem filmu s Emirom, jedva čekam proleće da počnemo da radimo. On će režirati, a scenario smo zajedno pisali. To je ljubavna priča koja se dešava usred rata. Biće veoma interesantno, videćete. Uzbuđena sam što ću glumiti Srpkinju i igrati na srpskom jeziku - rekla je Beluči, i dodala da je prvi put u Srbiji i da joj se sviđa toplina, srdačnost i gostoprimstvo ovdašnjih ljudi.

(A. N. /  Foto: Tanjug / Profimedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA