BEOSONG: Maja Nikolić, "Galija" i Dušan Svilar u borbi za "Pesmu Evrovizije"!

Predstavljamo vam učesnike "Beosonga" - na festivalu će učestvovati i Maja Odžaklijevska, grupa "Kal", Dušan Zrnić, Nevena, Mirna i Sara iz "Prvog glasa", Marija Mihajlović, Kristina Savić i drugi

  • 9

Nakon što je RTS juče objavio autore i nazive 15 kompozicija koji će se takmičiti na "Beosongu", počela su nagađanja ko su izvođači koji će se boriti za odlazak na "Evrosong", a mi vam otkrivamo listu učesnika - od Maje Nikolić i "Galije", preko Nevene, Mirne i Sare iz "Prvog glasa Srbije", pa do grupe "Kal".

Kao što je Telegraf objavio, čak četiri numere koje izvode učesnici "Prvog glasa" učestvovaće na "Beosongu" - tri superfinalistkinje će nastupiti sa numerom "Ljubav je svuda", Saška Janković će pevati pesmu "Duga u tvojim očima", a publici će se predstaviti i prošlogodišnji finalisti PGS-a Aleksandra Dabić ("Moja svetlosti") i Igor Terzija ("Savršen kraj").

Mlade snage će predstavljati i pobednik "Zvezda Granda" Dušan Svilar ("Spas"), Kristina Savić, članica hora "Pozorišta na Terazijama" ("Za tebe živim") i nekadašnji učesnik "Idola" Dušan Zrnić ("Što prolazim").

Kao što bi sportski komentatori rekli, "Beosong" će predstavljati spoj mladosti i iskustva, mada se forumaši već šale da će festival ličiti na "Sabirni centar" - nastupiće i Maja Nikolić ("Blagoslov"), grupa "Galija" ("Ruža od baruta") i Maja Odžaklijevska ("Anđeo s neba").

Svoju šansu će tražiti i romski bend "Kal" ("Usne kadifa"), Marija Mihajlović ("Halo"), dok se pretpostavlja da će numeru "Magija" Skaja Viklera izvesti Ana Stanić.

Za sada nije poznato ko će otpevati numere "Tren" i "Svetla pale se za nas" koje su komponovali Ivan Ilić i Maksim Kočetov.

Festival "Beosong" se održava 2. i 3. marta. Prve festivalske večeri takmičiće se do 15 najboljih kompozicija i građani će SMS-om izabrati pet najuspešnijih. Finalno takmičenje je 3. marta, a od pet kompozicija, glasovima građana Srbije, biće izabran srpski predstavnik na "Evrosongu" koji se od 14. do 18. maja održava u Malmeu u Švedskoj.

(A. N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    1. februar 2013 | 15:02

    Ako Maja bude imala vokalno jaki pesmu odivace sve ostale po kvalitetu. Ali kao sto dobro znamo kod nas cesce prodje sve ostalo osim dobrih stvari. Zivi bili pa videli ....

  • nana

    2. februar 2013 | 09:46

    toliko pozitivnih komentara za maju?ne mogu da verujem.mora da ih sama maja salje.

  • Goran

    1. februar 2013 | 14:58

    Bravo za Maju!!! Bilo bi super da nas tako jak vokal predstavi u Evropi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA