Sara, Mirna i Nevena kuvale za decu bez roditelja (FOTO)

"Uživale smo u svakom momentu. Iako je bilo poprilično dirljivo, bilo je zadovoljstvo družiti se s tom divnom dečicom", rekle su finalistkinje "Prvog glasa Srbije"

  • 4

Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović, finalistkinje muzičkog šoua "Prvi glas Srbije",  pripremile su juče 50 obroka za decu bez roditeljskog staranja iz doma Drinka Pavlović. U prvoj u nizu zajedničkih humanitarnih akcija restorana "Be Burger" i televizije, mlade muzičke zvezde su se nešto pre podne bacile na posao, a u pripremanju burgera asistirali su im iskusni kuvari.

Nakon što su pripremile pedesetak obroka, Sara, Mirna i Nevena uputile su se u dom Drinka Pavlović, gde ih je čekalo pedesetak mališana bez roditeljskog staranja. Deca nisu krila oduševljenje zbog dolaska finalistkinja "Prvog glasa", a način na koji su ih deca dočekala izmamio je osmehe, ali i suze mladih pevačica.

- Uživale smo u svakom momentu. Iako je bilo poprilično dirljivo, bilo je zadovoljstvo družiti se s tom divnom dečicom. Pokušale smo da sakrijemo suze, što nam na posletku nije pošlo za rukom, ali njihovi zagrljaji i osmesi izazvali su u nama buru emocija - rekle su Mirna, Nevena i Sara.

Pevačice su se družile sa štićenicima doma Drinka Pavlović do kasnog popodneva, a deca su ih ispratila uz poklone koje su sami napravili.

(Telegraf.rs / foto: Be Burger)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ducker

    2. februar 2013 | 13:03

    Nana,daj molim te ne ka.. ! Tebi niko nije kuvao,bla bla bla. Ajd napisi nesto normalno

  • ducker

    1. februar 2013 | 16:46

    A sto niste kuvale pre PGS-a? Na takav nacin zaraditi publicitet,bzv stvarno. A vi sada sto cete da pljujete moj komentar,izvolite. Necete mi doci na svadbu? E pa necu da vas zovem :-)

  • nana

    2. februar 2013 | 09:49

    sto bi kuvale pre PGS?u proseku imaju 18godina?tebi niko nije kuvao?zao mi je :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA