Evo kako su Vučić i Dačić komentarisali Radu Manojlović (VIDEO)

Lideri SNS i SPS danas su članovi Vlade, a 2007. su bili članovi žirija u emisiji "Zvezde Granda" i zajedno s Veljom Ilićem komentarisali su nastup mlade pevačice

  • 7

Premijer Republike Srbije Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić imali su zanimljivu raspravu 2007. godine tokom izvođenja pesme Radmile Manojlović u takmičenju "Zvezde Granda". Njih trojica bili su članovi žirija (u koaliciji s Lepom Brenom) i imali su tada više nego zanimljive komentare o pevanju mlade pevačice, ali i jedni o drugima.

Rada je pevala Cecinu pesmu "Tražio si sve", a pored Brene, koja je pohvalila mladu pevačicu, Ivica je rekao:

- Ja nemam šta da komentarišem, pošto ste pevali Cecinu pesmu hvala Vam mnogo - rekao je Ivica, i potkačio ministra građevine i urbanizma Velju Ilića:

- Samo da pitam Velju odakle je Ceca, da nije možda iz Čačka?

Premijer je u emisiji bio veoma veseo, pa je pohvalio pevačicu jer dolazi iz Žabara, gde je SPS na vlasti od 1945. godine.

Na to je Aleksandar Vučić dobacio:

- Posle Breninog mišljena i mišljenja eksperta za muziku Ivice, ja nemam šta da dodam. Ivica jeste veseljak u politici i takvog sam ga i upoznao - rekao je Vučić, i zamolio Radu da otpeva još jednu Cecinu pesmu, a za to je imao razlog:

- Molim vas da čujemo još nešto od Cece, ako ni zbog čega drugo, onda zbog toga da se Velja obraduje, neće mu Ceca skoro na koncertu pevati. 

Na kraju se oglasio i sam ministar Velja Ilić:

- Meni je drago da si pevala Cecine pesme, a Ivici samo da kažem, Ceca kada je imala šou, zvala je mene da pevamo zajedno, a tebe nije. Potrudi se malo kod Cece da dobiješ. 

Dačić, koji je ovih dana u centru medijske pažnje zbog intervjua sa voditeljkom bez donjeg veša, odbrusio je da se Ilić ipak nije proslavio pevajući sa Cecom.

Video pogledajte ovde:

(Anastasija Čanović / Foto: TV Pink)

Ovaj tekst je vlasništvo portala Telegraf.rs i zabranjeno ga je koristiti u celosti ili njegove delove bez dozvole uredništva, čak ni uz navođenje izvora i linkovanje ka originalnom izvoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA