MASERKA PRINCA HARIJA: Spavala sam sa celim Holivudom

Devojka koja tvrdi da je bila ljubavnica princa Harija piše knjigu o svojim ludorijama sa bogatima i poznatima. Na podugačkom spisku poznatih ličnosti sa kojima je bila pominju se i Mik Džeger, Majkl Džordan, ali i Paris Hilton i Britni Spirts

  • 3

Keri Rihart (40), po zanimanju maserka, napisala je do sada 500 stranica o noćima koje je provela sa različitim američkim zvezdama.

Spremite se jer spisak je podugačak: golfer Tajger Vuds, britanski glumac Džad Lou, Robi Vilijams, košarkaške legende Čarls Barkli i Majkl Džordan, pa onda Mik Džeger, Džek Nikolson, ali i nekoliko žena Paris Hilton, Lindzi Lohan, Kim Kardašijan i Britni Spirs.

Lepa plavuša koja se skoro dve decenije zabavlja po žurkama po Los Anđelesu i Las Vegasu izjavila je za inostrane medije da će sve što joj se dešavalo tokom tih ludih noći opisati do tančina.

Javnost je čula za ovu ženu, posle žurke sa princom Harijem, koji se tada skinuo go i ljubio je i plesao sa njom oko stola za bilijar.

Naravno, Palata je opovrgla detalj o ljubljenju i zato je ona rešila da napiše pravu priču šta se dogodilo te noći, a onda je rešila da napiše i šta je radila sa drugim poznatim ličnostima.

(M. B. / Izvor: Mondo / Foto:Profimedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    2. februar 2013 | 00:13

    чега се паметан стиди будала се поноси

  • denko

    2. februar 2013 | 07:13

    Devojka?? Kakva bre devojka a ima 40 godina

  • buki

    2. februar 2013 | 08:11

    Gde gubitnik vidi problem, pobednik vidi sansu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA