BORA ČORBA: Miloševići su hteli da me ubiju!

- Posle svega što sam radio, jedino odbijam da pevam pesmu "Baba Jula", koja govori o Miri Marković i Slobodanu Miloševiću, mada znam da su mog prijatelja angažovali da me rokne - ispričao je frontmen Riblje čorbe u emisiji na TV "Hepi"

  • 10

Frontmen "Riblje čorbe" Bora Đorđević tvrdi da su nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević i njegova supruga Mira Marković planirali da ga ubiju!

Kako je popularni pevač ispričao u emisiji "Goli život", na "Hepi televiziji", ovaj bračni par naručio je njegovo ubistvo jer je tokom rata devedesetih godina zastupao političke ideje drugačije od njihovih.

- Posle svega što sam radio, jedino odbijam da pevam pesmu "Baba Jula", koja govori o Miri Marković i Slobodanu Miloševiću, mada znam da su mog prijatelja angažovali da me rokne. On je vojni invalid kog je Udba angažovala da mi se približi i da me ubije. Tek posle deset godina mi je sve priznao. To nije jedini slučaj. Jedan čovek iz "crvenih beretki" mi je u kafani rekao: '"Znaš da je trebalo da te roknem, ali nije mi se dalo, bio si mi simpatičan" - rekao je Bora, a prenosi dnevni list "Kurir".

Đorđević dodaje i da je sin pokojnog predsednika SRJ Marko Milošević pobesneo kada je čuo pesmu Riblje čorbe u jednom klubu u Moskvi.

- "Taj nam je jedini pretekao", rekao je tada Milošević - tvrdi Bora.

Za one koji su zaboravili, evo "spornog" hita Riblje čorbe.

(E. T. / Izvor: Kurir / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    2. februar 2013 | 09:17

    a nijesu jer si im bio smpatican-Boro ne lupaj......i ne daji sebi vrednost vecu od te koju imas......

  • srki

    2. februar 2013 | 03:09

    Da bre jeste. Pa da su hteli oni bi ga roknuli a ne tu kao pricaju bio si mi simpatican. Gluposti

  • SANJA

    2. februar 2013 | 14:12

    Od nacionalne legende ostala je bleda slika spranog mozga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA