ZVEZDE GRANDA: Ispali Aleksandra Mladenović i Raša Savić (VIDEO)

Nakon dva kruga predstavljanja, žiri i publika odlučili su ko od kandidata mora da napusti dalje takmičenje

  • 2

Radovan Raša Savić i Aleksandra Mladenović napustili su takmičenje "Zvezde Granda".

 

Ovo takmičarsko veče otvorila je Sandra Stanulov Severininim novim hitom "Tarapana", a nakon nje se publici i žiriju predstavio Radovan Raša Savić pesmom "Ljubavnik" Željka Samardžića. Treća je nastupila Aleksandra Mladenović, koja je otpevala pesmu Zorice Brunclik "A tebe nema", a za njom i Dejan Čavić sa pesmom Saše Matića "Svako ima onog koga više nema".

 

 

Staru pesmu Silvane Armenulić "Srećo moja" pevala je Milena Novaković, dok je letnji hit Željka Vasića "Zanjiši kukovima" interpretirao Nikola Bokun. Dejana Erić predstavila se pesmom "Kralj ponoći" Ane Bekute, a takmičarski krug zatvorio je Amar Jašarspahić pesmom Saše Matića "Anđeo čuvar".

 

 

Ipak, ocenama žirija, koji su i ovog puta činili Dragan Stojković Bosanac, Miša Mijatović i Steva Simeunović, i glasovima publike odlučeno da je da takmičenje napuste Raša i Aleksandra.

 

(E. T. / Foto & Video: Zvezde Granda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    3. februar 2013 | 00:37

    Sramota sto je Aleksandra ispala!

  • Ralexic

    3. februar 2013 | 07:57

    PO MENI LESKOVCANKA JE UBEDLJIVO BILA NAJSLABIJA A I OVA IZ BGD SE NIJE PROSLAVILA KAD SE PROMENI SISTEM VREDNOSTI NECE BITI OVAKVIH NAMESTALJKI.PUBLIKA TREBA DA GLASA KO DA ISPADNE A NE KO DA IDE DALJE.ONDA BI SE BEOGRADSKI GLASOVI DELILI A NE ISLI NA JEDNO MESTO.LAKVE JE SANSE IMAO RASA IZ RUMENKE?NIKAKVE.PUBLIKA JE SINOC TREBALA DA GLASA KO DA ISPADNE A NE KO DA IDE DALJE.ZIRI KVALITETAN,REALAN ALI GLASACI KATASTROFA.SETIMO SE KAKO JE POBEDILA K.ZIVKOVIC U FARMI.NAJOMRAZENIJA I NAJNEGATIVNIJA LICNOST JE "POBEDILA"JER JE PINKOV KADAR.VISE MOJ GLAS NE IDE NIKOME.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA