Maja Volk imala grupnjak sa petoricom?

I dok su gledaoci ostali uskraćeni za to koja se od fantazija Volkovoj najviše svidela, ono što su svi u Srbiji imali prilike da čuju u emisiji "Žene" jeste da se voditeljka najviše razočarala grupnim seksom sa petoricom muškaraca

  • 11

Jedna od voditeljki emisije "Žene" na TV Prva Maja Volk izjavila je da je u životu imala mnogo seksualnih fantazija i da se čak potrudila i da ih sve do jedne ostvari!

Kako prenosi dnevni list "Kurir", dok su gledaoci ostali uskraćeni za to koja se od fantazija Volkovoj najviše svidela, ono što su svi u Srbiji imali prilike da čuju u gorepomenutoj emisiji bilo je da je vremešna voditeljka najviše razočarana bila grupnim seksom sa petoricom muškaraca.

Maja je dušu otvorila Dragoljubu Ljubičiću, koji je u emisiji "Žene" reklamirao svoju predstavu "One stvari". I dok su ostale voditeljke ostale rezervisane kada su njihove seksualne fantazije u pitanju, Volkova je bila prilično otvorena, a priznanje joj je izmamio ni manje ni više nego Ljubičić lično.

Naime, na njegovo pitanje koja je fantazija ispala loše u praksi, bez dvojbe je odgovorila:

- S petoricom - uz osmeh, slegnuvši ramenima.

Da li je ovo rekla u šali ili ne, ne znamo, tek Maja Volk je poznata kao duhovita, ali i veoma otvorena osoba.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir / Foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    3. februar 2013 | 02:07

    дође време кад паметан заћути, будала проговори ...

  • Ralexic

    3. februar 2013 | 07:38

    KAKVO MORALNO POSRNUCE,KAKVO DNO.PA I U PORNICIMA IH JE MANJE.

  • Daca

    3. februar 2013 | 16:12

    Sta je lose u tome sto je bila sa 5 muskaraca odjedno?! Sex sluzi i za eksperimentisanje, ako se ogranici na "moj decko, krevet i ja, malo misionar, malo odpozadi" dosadno je. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA