"Lane moje" i "Lejla" odjekuju Barselonom (VIDEO)

Kompozicije koje je napisao Željko Joksimović nalaze se na repertoaru šoua magičnih fontana, jedne od najvećih atrakcija katalonske prestonice.

  • 1

Jedna od najvećih turističkih atrakcija grada Barselone jeste čuveni šou magičnih fontana na brdu Monžuik, koji svakodnevno posećuje veliki broj ljudi iz čitavog sveta.

Inače, ovaj vodeni i svetlosni spektakl prate zvuci klasične, filmske i moderne muzike, kao što su melodije iz filmova "Kum", "Gospodar prstenova", "Gladijator", legendarna numera "Barselona", koju izvode Fredi Merkjuri i Montserat Kabalje, ali i kompozicije srpskog kantautora Željka Joksimovića "Lane moje" i "Lejla" (izvodi je grupa "Hari Mata Hari", prim. aut.), koje se takođe mogu čuti u najvećem gradu Katalonije.

-  Što se fontane tiče, rekao bih da sam za to čuo jos ranije i da mi je neizmerno drago zbog toga. S obzirom na to da u Barseloni nisam bio nikada, nadam se da kada budem otišao tamo, da ce stvar sa fontanom biti i dalje aktuelna - rekao je Željko Joksimović za Telegraf.

Pogledajte kako sve to izgleda:

"Lane moje" - Željko Joksimović

"Lejla" - "Hari Mata Hari"

(V.Đ. / Foto: Wikipedia)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA