SPEKTAKL: Bijonse 15. aprila u "Areni"! (VIDEO)

Bijonse će u Srbiji boraviti tri dana. U našu prestonicu doazi dva dana pred koncert, kako bi se uverila da na startu turneje ne bude nikakvih problema i poteškoća, a ulaznice za koncert koštaju od 2.700 do 5.900 dinara

  • 0

Kao što je Telegraf ekskluzivno najavio početkom oktobra, Bijonse će 15. aprila nastupiti u "Kombank Areni", a popularna američka pevačica će u Beogradu započeti svetsku turneju "The Mrs. Carter Show"!

Pretprodaja ulaznica po ceni od 2.700 (nivo 400, 3. kategorija), 3.900 (nivo 400, 2. kategorija), 4.500 (nivo 400, 1. kategorija i parter), 5.500 (nivo 200, 2. kategorija) i 5.900 dinara (nivo 200, 1. kategorija) počinje u petak, 8. februara a karte se mogu kupiti u "Eventimu", "Bilet servisu", TC "Ušće". "Domu omladine" i na blagajni "Arene". Redovna prodaja počinje 11. februara, a članovi fan kluba ulaznice mogu rezervisati preko sajta Beyonce.com.

Bijonse će u Srbiji boraviti tri dana. U našu prestonicu doazi dva dana pred koncert, kako bi se uverila da na startu turneje ne bude nikakvih problema i poteškoća.

Svoju prvu turneju nakon više od tri godine Bijonse započinje u Srbiji, a nakon Beograda će nastupiti u Zagrebu 17. aprila, a zatim slede koncerti u Bratislavi, Amsterdamu, Parizu, Londonu (četiri nastupa u O2 Areni)... Američki deo turneje sjajna pevačica započinje 28. juna u Los Anđelesu, a 13. septembra će pevati na najvećem svetskom muzičkom festivalu "Rock in Rio" koji se održava u Rio de Žaneiru.

Prema najavama, "The Mrs. Carter Show World Tour" će biti najveća i najambicioznija turneja do sada, sa raskošnom produkcijom, i trajaće više od godinu dana.

U "Areni" nas sigurno očekuje pravi spektakl jer Bijonse je poznata ne samo po fantastičnom glasu, već i energičnim i zanimljivim koncertima.

(A.N./Foto: AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA