Goran Karan na Dan žena peva u Domu Sindikata

Osim starih hitova, posetioci beogradskog koncerta imaće priliku da čuju i pesme sa novog CD-a

  • 0

Goran Karan, popularni vagabundo, održaće i ove godine tradicionalni koncert u Beogradu na Dan žena, i to u Domu Sindikata sa početkom u 20:30 časova. Osim starih hitova, posetioci beogradskog koncerta, 8. marta 2012, imaće priliku da čuju i pesme sa novog CD-a.

Takođe, čuće i Goranovu pesmu "All the Colours of the Rainbow" koja je izabrana za tematsku pesmu i centralni događaj "Festivala Svetskih Kultura" koji se održao na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a na kome je učestvovala 151 zemlja.

Pesma "All the Colours of the Rainbow" snimana je u 16 studija, na tri kontinenta, sa preko 200 svetskih muzičara i 5 horova: dečiji hor sirotišta s Tahitija, hor dečije sarajevske muzičke škole, zagrebački gospel hor "Izvor" i francuski hor "Unisson por le Paix".

Ulaznice za osmomartovski koncert, po ceni od 1500, 2000 i 2200 dinara, već se mogu naći u prodaji na blagajnama Doma Sindikata i Bilet Centra.

 

(Mladen Mitrić/Foto: Goran Karan official)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA