Hamilton potrošio 23 miliona evra da bi bio sa Nikol Šerzinger!

Vozač Formule 1 kupio je avion marke "bombardier" sa kojim će brže putovati od Monte Karla do Los Anđelesa, gde živi nekadašnja pevačica benda "Pussycat Dolls"

  • 3

Poznati vozač Formule 1 Luis Hamilton kupio je avion vredan 23 miliona evra kako bi mogao više vremena da provodi sa svojom devojkom, pevačicom Nikol Šerzinger.

Naime, britanski automobilista trenutno boravi u Monte Karlu, gde se priprema za predstojeću sezonu u Formuli 1, dok njegova devojka, bivša pevačica popularne grupe "Pussycat Dolls", živi u Los Angelesu.

Hamilton je pazario avion marke "bombardier CL-600", koji u sebi ima sve što to zaljubljeni par može da poželi, od velikog bračnog kreveta, nekoliko televizora, mini-bara, do bogato opremljene kuhinje.

Vozač je nedavno potpisao ugovor sa "Mercedesom" vredan 70 miliona evra i očito je spreman na sve kako bi svoju dragu zadržao uz sebe.

(Anastasija Čanović / Kip.ba / foto: GQ India / AP)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Necu da ti kazem

    6. februar 2013 | 21:03

    Zbog ovakvih stvari ovaj svet i treba da gori...

  • BBMNE

    7. februar 2013 | 00:52

    Budala, i na kraju izaćiće domaći porno snimak njen sa destoricom. Ali nije vaźno dajemo sve za lubav brate lubav, kome se moźe neka troši. Budala je mali svakako.

  • marko

    6. februar 2013 | 20:08

    I ja bi da imam ucinio sve da za takvu curu :-) Mozda je i zasluzila :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA