Završena prva faza snimanja filma "Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa"

Nakon velikog filmskog hita "Pogled sa Ajfelovog tornja", crnogorski reditelj Nikola Vukčević priprema još jednu filmsku poslasticu

  • 0

Završeno je snimanje prve faze novog filma Nikole Vukčevića "Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa" u kojem glavne uloge tumače Ana Sofrenović i Nebojša Glogovac.

Film govori o Stanku koji treba da ubije čoveka istog dana kada njegov mlađi brat Vojo treba da vodi ljubav prvi put. Putevi dva brata će se tog istog, značajnog dana, ukrstiti nekoliko puta, pokazujući im da ono što izgleda teško, odnosno lako, i nije baš tako kako se čini...

Reditelj Vukčević i dramska spisatljica Milica Piletić scenario za ovaj film napisali su na osnovu motiva drame "Instant" pisca i reditelja Đorđa Milosavljevića, nagrađivanog na Sterijom pozorju.

Film u produkciji filmske kuće "Galileo" i u partnerstvu sa crnogorskim Ministarstvom kulture i slovenačkom "Arkadenom", trebalo bi da se pojavi u bioskopima krajem godine.

(Telegraf.rs/ Foto: Youtube)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA