R`N`R OBRAČUN U DOMU OMLADINE: "Rebel Star" i "My Buddy Moose" sutra u Beogradu (VIDEO)

Dva najbolja amerikana sastava u regionu održaće sutra uveče koncerte u organizaciji "Pop depresije" i "Odličnog hrčka"

  • 0

"Rebel Star" i "My Buddy Moose", dva najbolja amerikana sastava u regionu, održaće sutra uveče u Domu omladine Beograda koncerte u organizaciji "Pop depresije" i "Odličnog hrčka".

"Rebel Star" predvodi Milan Glavaški, gitarista "Eve Braun" koji se posle izrazito pop orijentisanog benda "Popcycle" pre sedam godina otisnuo u novu muzičku avanturu. Do sada je s novim bendom snimio tri albuma: "So" (2007), "Kalifonija" (2009), da bi sve, za sada, bilo krunisano sjajnim prošlogodišnjim istoimenim izdanjem "Rebel Star", s koga je snimljen spot za pesmu "Dah":

"My Buddy Moose" dolaze iz Rijeke, postoje devet godina, a ove su objavili treći album "Shine! Shine! Shine!" u produkciji Krisa Ekmana iz kultnog amerikana benda iz Sijetla "The Walkabouts".

Karte su u prodaji na svim mestima "Eventima", kafeu "Šikarica" (Skadarska 22) i prodavnici ploča "Pinball Wizard" (TC "Eurocentar", Makedonska 30) po ceni od 500 dinara. Sutradan, na dan koncerta i na vratima kluba, cena ulaznice biće 600 dinara.

(S. M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA