JA IMAM TALENAT: Gorica i Mihajlo u finalu!

Trojni žiri u sastavu Ivan Tasovac, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić izabrali su Mihajla Vlahovića u odnosu na Danu Glišić, dok je automatski plasman u dalji krug takmičenja izborila Gorica Šutić zahvaljujući najvećem broju glasova publike

  • 1

Gorica Šutić i Mihajlo Vlahović plasirali su se u finale šoua "Ja imam talenat" i tako se uključili u borbu za nagradu vrednu 100.ooo evra. Trojni žiri u sastavu Ivan Tasovac, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić izabrali su Mihajla Vlahovića u odnosu na Danu Glišić, dok je automatski plasman u dalji krug takmičenja izborila Gorica Šutić zahvaljujući najvećem broju glasova publike.

I ovog puta, kao i svake nedelje, predstavili su nam se unapred poznatih osam kandidata.

Prvi koji je imao čast da otvori takmičenje bio je bend "Lezz Go". Ova beogradska grupa izvela je numeru Bruno Marsa "Locked Out of Heaven". Pevačica benda Maja otpevala je pesmu savršeno, što je prikupilo simpatije trojnog žirija.

Sledeći na redu bili su momci koji čine igračku atrakciju pod imenom "Yugoslavian BBoys". Uz klavirsku pratnju drugarice, njih dvojica odigrali su svoj ples uz Bahovu kompoziciju.

Treća je bila Mina Nikolić iz Beograda, koja se predstavila miksom pesama, a njen nastup upotpunili su svojim plesom igrači. Žiri je, prema očekivanjima, bio oduševljen.

"Čirlidersice" "Bellisima" iz Tivta su se ovog puta potrudile da fasciniraju publiku i žiri nešto komplikovanijom tačkom uz muzičku pratnju Rijaninog hita "Where Have You Been". Energičan nastup navijačica ocenjen je kao više nego dobar.

Sledeća na redu bila je Gorica Šutić iz Gajdobre. Ona  je za ovo polufinalno veče odlučila da odsvira i otpeva legendarni hit benda "Queen" "Bohemian Rhapsody", što se na kraju ispostavilo kao pun pogodak.

Fristajl fudbaler Nikola Milošević ponovo je pokazao kako zna da "barata" loptom. Momak iz Smedereva se na bini pojavio zviždeći hit Srđana Jula "Koketa", da bi svoje neverovatno umeće pokazao uz ritmove dabstepa.

Posle Nikole, predstavio se i reper Mihajlo Vlahović, koji je opet svojim izvođenjem fascinirao sve, a njegov nastup pratio je bend.

Za kraj je nastupila Dana Glišić Gavaja, a talentovana pevačica otpevala je novi Rijanin hit "Diamonds". Žiri je pohvalio njenu izvedbu, uz konstataciju da je specifična i posebna.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA