GREMI: "The Black Keys" osvojili četiri nagrade!

Pored ove rok grupe, priznanja su dobili australijski pevač Gotje, kao i Adel, Kanje Vest, grupa "Fun" i drugi

  • 0

Na ovogdišnjoj dodeli "Gremi" nagrada ubedljivo je trijumfovala indi-rok grupa "The Black Keys", koja je osvojila četiri nagrade, zatim australijski pevač Gotje sa tri priznanja, a nagrade su odneli i bruklinski trio "Fun", reper Kanje Vest, Džej Zi, Adel i drugi.

Za dobru atmosferu na ovoj glamuroznoj manifestaciji bili su zaduženi, između ostalih, i Rijana, Sting, Džastin Timberlejk, grupa "Maroon 5"...

Muzička grupa "The Black Keys" nagrađena je za najbolji rok album, izvođenje i pesmu, dok je folk-rok grupa "Mumford & Sons" dobila priznanje za najbolji album godine.

Pevač Gotje je dobio tri "Gremi" nagrade, među kojima je i nagrada za pesmu godine "Somebody I used to know", koju je otpevao sa pevačicom Kimbrom, a pesma je ujedno proglašena i za najbolji duet. Treća nagrada Gotjeu je pripala za najbolji alternativni album godine "Making Mirrors".

Među dobitnicima "Gremi" priznanja našla se i britanska pevačica Adel, koja je drugi put zaredom osvojila nagradu za solo izvođenje pesme, a ovaj put je uživo izvela numeru "Set fire to the rain".

Ono što je dodatno obeležilo dodelu "Gremi" nagrada jeste i izvođenje numera "Locked out of heaven" u čast i sećanje na Boba Marlija, koju su izveli Sting i Bruno Mars, i pesma "Could you be loved" u interpretaciji Rijane i Zigi Marlija.

Pogledajte video-snimak:

Da podestimo, američka mreža CBS prvi put na ovogodišnjoj dodeli "Gremi" nagrada iznela je pravilnik o oblačenju, prema kome zvezde treba da pokriju određene delove tela, da odeća ne bude providna i da obrate pažnju na pojedine odevne komade. Ovo izgleda nije važilo za sve, jer su se atraktivne pevačice pojavile mimo svih pravila.

Naime, Dženifer Lopez je u crnoj haljini Antoni Vakarelo "izbacila" nogu, pa podsetila na Anđelinu Džoli i Versaćeovu kreaciju koju je glumica obukla na prošlogodišnjem "Oskaru", dok je  Keti Peri pokazala dekolte u Gučijevoj zelenoj toaleti, a ni Keli Roland nije bila dosledna propisima, te je na sebi imala poluprovidnu kreaciju Džordžesa Čakre.

Ovde možete pogledati galeriju fotografija sa manifestacije "Gremi" nagrada.

(J.J. / Izvor: Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA