MET DEJMON: Pogledajte "Obećanu zemlju" na FEST-u (VIDEO)

"Moj film "Obećana zemlja" uskoro će biti prikazan na FEST-u u Beogradu. Najlepše vas molim da ga pogledate, jer sam ponosan na ovaj film. Pisao sam scenario, producirao ga i glumim u njemu", rekao je poznati glumac

  • 0

Oskarovac Met Dejmon otkrio je u intervjuu za Radio-televiziju Srbije šta ga je motivisalo da napravi politički angažovan film i zašto bi publika FEST-a trebalo da ga pogleda.

- Moj film "Obećana zemlja" uskoro će biti prikazan na FEST-u u Beogradu. Najlepše vas molim da ga pogledate, jer sam ponosan na ovaj film. Pisao sam scenario, producirao ga i glumim u njemu - rekao je Dejmon za Javni servis.

Ovu aktivističku priču o poslušnicima uticajnih korporacija koji vrše pritisak na stanovnike američkog provincijskog gradića da pristanu na ekološki opasnu eksploataciju njihove zemlje režirao je Gas van Sant, a uz Dejmona igra i Frensis Mek Dormand.

Film "Obećana zemlja" je poslednji film koji će biti prikazan na 41. FEST-u, u nedelju 03. marta u 22 sata u Sava centru, što će biti i jedina projekcija.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA