Ostalo još manje od 2.000 karata za Bijonse!

Preostale ulaznice se mogu kupiti po cenama od 2.700, 3.900, 4.500, 5.500 i 5.900 dinara i to na svim prodajnim mestima CS "Eventima", kao i na blagajnama "Kombank Arene", Bilet centra Beograda, Doma omladine, TC "Ušće", kao i preko sajtova "Kombank Arene" i "Eventima"

  • 0

SKORO PA RASPRODATO! Ogromna potražnja vlada za koncert Bijonse koji će se 15. aprila održati  u "Kombank Areni". Za nastup jedne od najvećih pop diva na svetu u prodaji je ostalo manje od 2.000 ulaznica, tako da se uskoro očekuje da koncert bude rasprodat.

Da podsetimo, pretprodaja karata za ovaj spektakl krenula je još u petak, a tada je kupljeno čak 3.000 karata, dok je u ponedeljak broj prodatih ulaznica porastao na cifru od 9.000.

Ulaznice po cenama od 2.700, 3.900, 4.500, 5.500 i 5.900 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima CS "Eventima", kao i na blagajnama "Kombank Arene", Bilet centra Beograda, Doma omladine, TC "Ušće", kao i preko sajtova  "Kombank Arene" i "Eventima".

Ukoliko želite da prisustvujete ovom senzacionalnom koncertu, nabavite svoju ulaznicu što pre jer ih uskoro neće biti. Organizatori koncert su "Adria Entertainment" i "Arena Beograd".

Istim tempom rasprodaju se i ostali koncerti na njenoj "The Mrs. Carter Show" svetskoj turneji koja će imati dva ciklusa a koju će započeti, kao što je već najavljeno, upravo koncertom u Srbiji.

Ovo je njena prva turneja posle tri godine i obuhvatiće dvadeset evropskih gradova: pored Beograda, obuhvatiće Dablin, Berlin, Pariz i četiri uzastopna nastupa u "O2 areni" u Londonu. Severnoamerička turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu i obuhvatiće više od dvadeset gradova. Bijonse će, takođe, kao glavna zvezda, nastupiti na najvećem svetskom muzičkom festivalu, "Rock in Rio", koji će se održati 13. septembra u Brazilu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA